Κι εμείς σκεφτήκαμε να «παντρέψουμε» τα δυο σκηνικά σε ένα βίντεο.

Το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο, με το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Λαμία, παίχτηκε ένα καλτ σκηνικό, από αυτά που μας κρατάνε πιστούς  και άγρυπνους οπαδούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος βγήκε να κάνει δηλώσεις και κάπου εκεί, μανούριασε on camera με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού από την εξέδρα. Κάτι είπε προφανώς ο ένας, τσίμπησε σαν χθεσινός ο άλλος, κι άρχισε τα κατέβα κάτω ρε, τα θα σου κάνω και θα σου δείξω. 

Ακούστηκαν μυθικές ατάκες, βγαλμένες από Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα ή από κάποια καφετέρια του Μπουρναζίου, ενώ το κλου του όλου σκηνικού ήταν όταν από τα μεγάφωνα άρχισε να παίζει N.I.B από Sabbath! Πόση τρασίλα θεέ μου;

 

 

Την ίδια στιγμή, όμως, σε ένα άλλο κανάλι της αθάνατης ελληνικής τηλεόραση έπαιζε Ζήκο και μάλιστα έγχρωμο! Εντάξει το NIB. Αλλά αυτό; Σύμπτωση κι αυτό;

Εκτός αν εμπνεύστηκαν οι άνθρωποι του συγκεκριμένου καναλιού από τη μανούρα στη Λεωφόρο και ήθελαν κάτι να μας πουν. Γιατί εδώ που τα λέμε, το σκηνικό είναι βγαλμένο από ταινία και μάλιστα ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ταινία! Με τον έναν, σε ρόλο Χατζηχρήστου, να τα χώνει από τα κάγκελα, αλλά μόνο από ‘κει, και τον άλλον σε ρόλο Νίκου Ρίζου, έτσι νταής, πολλά βαρύς και γνήσιος Λαμιώτης που είναι, να δίνει υποσχέσεις για συνουσίες μυστικές και εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Ωραία πράγματα. Που, ok, καλό είναι να μην γίνονται, αλλά για ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάμε. Αυτά εδώ γίνονται. Ή μάλλον, αυτά, μόνο εδώ γίνονται. Διαλέξτε και πάρτε. 

Κι επειδή, κάποιοι μπορεί να μην τα είδαν και τα δύο προγράμματα που έπαιξαν στην τηλεόραση, εμείς είπαμε να τα ξαναπαίξουμε, σε ένα.

Δείτε το βίντεο και θα νιώσετε.    

  

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved