Ο Νταν Μπιλτζέριαν οπλίστηκε για το συμβάν στο Λας Βέγκας

Η επιτομή του κάγκουρα στην πιο αμερικανοβλάχικη αντίδραση.

Μπορεί να έχουμε 2017 αλλά στην Αμερική, με την υπάρχουσα νομοθεσία, ισχύει κατά κάποιον τρόπο ακόμα, ο «νόμος του εξάσφαιρου». Δεν πα δηλαδή να έχεις και χειροβομβίδες στο σπίτι; Άπαξ και στην πέσουν στην ιδιοκτησία σου, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις. Ειδικότερα στην Αμερική, κάνουν «κρα» ψάχνοντας αφορμές για να χρησιμοποιήσουν όπλα.

Αν μάλιστα έχεις να κάνεις με κάγκουρες, τα πράγμτα είναι χειρότερα. Πάρε για παράδειγμα τον αιώνιο πλέιμποϊ τύπο ονόματι Νταν Μπιλτζέριαν. Αγαπάμε το γούστο του στις γυναίκες, αλλά όσον αφορά την μανία του με τα όπλα, αφήνει πάντα ελεύθερο τον καράβλαχο μέσα του. Στο παρακάτω βιντεάκι που ανέβασε, ο Νταν τσίμπησε τον δικό του προσωπικό οπλισμό και ξαναγύρισε στο σημείο των γεγονότων για να βοηθήσει τις αρχές.

 

 

Ρε συ Νταν, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Τα περισσότερα όπλα. Χώρια ότι κάνεις δυσκολότερη την ζωή των αστυνομικών, είναι πολύ πιθανόν να σε περάσουν για εγκληματία και να σου φυτέψουν καμία αδέσποτη. Αλλά το πρόβλημα σε αυτή την μακρινή ήπειρο, είναι ακριβώς αυτό: θεωρούν πως τα περισσότερα όπλα θα λύσουν το πρόβλημα.

 1d8d67e5957a39567663f4f23fc09e69

Αμ δεν πάει έτσι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved