Αν ακούς Eminem μάλλον είσαι ψυχοπαθής

Δεν το λέμε εμείς, αλλά αυτή εδώ η έρευνα.

Εντάξει, κακά τα ψέματα, ο Marshall είχε μία δύσκολη παιδική ηλικία και γενικώς έχει περάσει πολλά για να φτάσει μέχρι την κορυφή. Σε κάθε περίπτωση όμως κέρδισε μία θέση στο πεντάγραμμο και την δισκοθήκη μας, αφού όλοι λίγο-πολύ σε κάποια στιγμή της ζωής μας, έχουμε βρει κάτι στα τραγούδια του Eminem.

Όμως αυτή εδώ η έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έρχεται να σε τρομάξει. Σύμφωνα με τους ερευνητές (σ.σ.: και τα αποτελέσματα που συγκέντρωσαν από 200 άτομα), αν σου αρέσει ο Eminem και συγκεκριμένα το Lose Yourself, είσαι ψυχοπαθής. Στους 200 που «ερευνήθηκαν» το ποσοστό που εμφάνισε τις μεγαλύτερες πιθανότητες για έντονη ψυχοπάθεια, ήταν άτομα που λατρεύουν το Lose Yourself του διάσημου ράπερ, καθώς και άλλα γνωστά τραγούδια όπως το My Sharona των Knack και το Titanium του Sia. Το λες και πρόβλημα πάντως.

 

«Το πρόβλημα είναι πως όλοι αυτοί οι πιθανοί δολοφόνοι που προβάλλουν τα media, δεν είναι σαν τον Τζόκερ από τα Batman. Είναι καθημερινοί άνθρωποι που ενδεχομένως να δουλεύουν δίπλα σου» αναφέρει ο επικεφαλής ερευνητής Pascal Wallisch και επισημαίνει πως η παρούσα έρευνα δεν είναι κάτι απόλυτο αλλά μία καλή αρχή για εξέταση περαιτέρω συμπεριφορών.

Δηλαδή σόρρι ρε μάγκες. Εμείς είμαστε οι τρελοί και όσοι ακούνε Justin Bieber πάνε καλά; Αλήθεια τώρα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved