5 υψοφοβικά βιντεάκια του Όλεγκ που μας έκοψαν τα ήπατα

Δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν είναι καλά ο άνθρωπος.

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει τον Ivan Kuznetsovέναν παλίκαρο από τη Ρωσία που έχει τσακωθεί με την υψοφοβία και δεν διστάζει να τραβιέται στις κορυφές των μεγαλύτερων ουρανοξυστών του κόσμου ακόμη και με την ίδια του την κοπέλα. Βίτσια είναι αυτά και το πού βγαίνει ο καθένας ραντεβού με το αμόρε του καθόλου δεν μας απασχολεί. Μακριά από την ταράτσα μας να 'ναι κι όπου να 'ναι.

Και να που σήμερα, έπεσα πάνω σε έναν άλλο απίθανο, τον 25χρονο Oleg Cricket από τη Σιβηρία, που κάνει τον Ivan να μοιάζει πουθενάς. Στο πρώτο βίντεο που είδα τυχαία, μετά το play ακούστηκαν στο γραφείο ομορφιές τύπου «Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑ» και σπαστικά τινάγματα στην καρέκλα μου. Πολυμενέας, Ρομπόλας και Χρήστου με κοιτούσαν απορρημένοι και λίγο μετά το λογικό τους κράξιμο, κατάπιαν τη γλωσσίτσα τους:

 
Ναι μεν μισοκλείναμε κάθε τόσο τα μάτια, αλλά για κάποιον ανώμαλο λόγο θέλαμε να δούμε τι άλλη τρέλα έχει κάνει ο συγκεκριμένος τύπος -ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι μανιακός traveller κι αξίζει να περάσεις μια βόλτα από το λογαριασμό του για να τσεκάρεις διάφορες σκηνές από τα ταξίδια του. 


«Ο φόβος δεν με έχει σταματήσει ποτέ. Δεν έχω νιώσει ποτέ πώς είναι να φοβάσαι. Θα ήθελα να νιώσω αυτό τα συναίσθημα που έχουν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι. Ίσως να έχω γεννηθεί με κάποιου είδους διαταραχή, απουσία του φόβου, δεν ξέρω», λέει ο ίδιος κι εμείς του απαντάμε ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΨΗΛΕ!

 
Σκοπός του, λέει, είναι να κατακτήσει τον κόσμο και πολύ καλά κάνει που δεν βάζει ταβάνι, απλά να του υπενθυμίσουμε πως αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να επισκεφθεί τον άλλο κόσμο. 

 
Από τη στιγμή πάντως που δεν βλέπουμε τη μάνα του να τον κυνηγάει από πίσω στα βίντεό του με τη ζακέτα στο χέρι, δεν μας πέφτει λόγος. Σας πασάρουμε ένα τελευταίο κοψογονατίστικο βιντεάκι και πάμε να πιούμε ένα εμετοστόπ μήπως και στανιάρουμε. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved