Αυτές είναι 3 μόνο από τις «ομορφιές» της ανδρικής κολεξιόν της Stella McCartney

Έχεις τα άντερα να δεις και τις υπόλοιπες;

Εμείς εδώ στο Ratpack είμαστε απλά παιδιά. Δεν καταλαβαίνουμε από υψηλή ραπτική. Οι μετρ του είδους, θα μας αποκαλούσαν «χωριάτες» και «τσομπαναραίους». Όμως ακόμη και ο τελευταίος τσομπάνης από το τελευταίο βλαχοχώρι στην άκρη του σύμπαντος, θα συμφωνούσε σε αυτό: η πρώτη ενδυματολογική προσπάθεια της Stella McCartney στο menswear, είναι πιο απογοητευτική και από την παρουσία του Balotelli στη Liverpool. Είναι πιο κακόγουστη από τα χρυσά σκουλαρίκια του Cristiano Ronaldo και πιο κιτς από όλα τα ρούχα που πέρασαν από τις ταινίες του Ταμτάκου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

fg1

Παρότι στην Αγγλία παίζει βλαχιά με την σέσουλα, αδυνατούμε να φανταστούμε τον μέσο Άγγλο -και γενικά τον μέσο άντρα- να βγαίνει για ποτάρες στα μπαρ φορώντας αυτά τα σύγχρονα θαύματα υψηλής ραπτικής. Κάποια από αυτά είναι τόσο κακόγουστα, που πραγματικά χρειάζεται κόπος και προσπάθεια για να ταιριάξεις τόσο απαράδεκτα τα παρακάτω ρούχα αναμεταξύ τους. Τα 'λεγε η Μαλβίνα και δεν την ακούγατε.

yu

Δεν μας καίγεται καρφάκι που η Stella McCartney είναι «μεγάλο όνομα» και «υπερατού» στο χώρο της μόδας. Δεν θα της δίναμε να μας πλέξει ούτε κάλτσα. Τι θα κάναμε αν μπορούσαμε; Θα τα καίγαμε χωρίς σκέψη. Μπουρλότο. Προσάναμμα για το τζάκι.

Και ο καθένας από εμάς έχει τους λόγους του... 

Το στυλ «wannabe οπαδός», ο Χρήστος Κάβουρας

stella3 720

Αυτό το πράγμα που κρέμεται από τον λαιμό του τύπου τι είναι ακριβώς; Φουλάρι; Κασκόλ; Δεν ξέρω πραγματικά τι θα πρωτοέστελνα στα Τάρταρα. Μακριά και ας μην είμαστε ποτέ αγαπημένοι.

Το στυλ «άστεγος με γάλα στο χέρι χωρίς λόγο», ο Ντίνος Ρητινιώτης

stella25

Θα έκαιγα τα ρούχα αυτού εδώ του περίεργου επειδής κάλτσες Μπορούσια στο πόδι και πυτζάμα ψυχιατρείου στο κορμί. 

Το στυλ «ανθισμένη αγκινάρα», ο Γιώργος Πολυμενέας

stella2

Πώς μας γλεντάς έτσι, ρε Στέλλα; Βλέμμα κάτι ανάμεσα σε «ένα βράδυ πίνοντας τσόκο μαροκάνα» και «απελπισία Σαββατόβραδου που έφαγα τα λεφτά σε ποτά και δεν έχω για ταξί». Τουλάχιστον έχεις  μια αγκινάρα στην ποσέτ και ένα καθαρό ζευγάρι λευκές κάλτσες.

Το στυλ «μπακουροπανκιό», ο Νίκος Συρίγος

stella4

Κούρεμα Σάκης Μουστακίδης και φερμουάρ στα γόνατα... ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΡΕ! Κάλτσα και σανδάλι; Βάλε φωτιά στην παλέτα για προσάναμμα.

Το στυλ «υπνοβάτης με φόρμα», ο Γιώργος Κυριακόπουλος

fgu

Μα κοιτάξτε εδώ άνθρωπο. Κράτησε τη φόρμα από τον ύπνο και βγήκε έξω με το παλτό-μουσαμά της γιαγιάς; Και περιμένει να μην φάει γιαούρτια; Στην πυρά ρε!

Το στυλ «επιδειξίας», η Γωγώ Φούντα

stella11

Αυτόν εδώ τον τύπο. Γιατί μοιάζει με ηλικιωμένο επιδειξία που τη στήνει έξω από σχολεία. Η κάλτσα μαζί με την παντόφλα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα που τον κάνει –ακόμα-χειρότερο. Αν επιχειρήσεις κάτι παρόμοιο, να είσαι προετοιμασμένος -τουλάχιστον- για ντομάτες.

Το στυλ «φουντωτή μαργαρίτα», ο Κώστας Χρήστου

stella13

Οι μόνοι που πήδηξαν με μαργαρίτες, ήταν οι χίπηδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved