Ε όχι και σέξι το μουστάκι, ρε κορίτσια

Έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες το αγαπούν περισσότερο απ' ότι πιστεύαμε.

Υπάρχουν και αυτές οι έρευνες που έρχονται να σου χαλάσουν την ημέρα. Για πράγματα που πίστευες ότι είναι πλέον ξεπερασμένα και που χάθηκαν κάπου μέσα στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος. Κάπως έτσι πιστεύαμε και για το μουστάκι. Δεν το θεωρήσαμε ποτέ βολικό ή σέξι. Ήταν πάντα στο μυαλό μας ως μία κακογουστιά της παλιότερης γενιάς. Με μία μικρή κουβέντα που κάναμε στο γραφείο, καταλήξαμε ότι ο μόνος άνθρωπος που πιθανότατα κατάφερε να ρίξει γκόμενα με μουστάκι, ήταν ο Burt Reynolds. Να λοιπόν που η κακογουστιά επιστρέφει. Και δυστυχώς στα μυαλά των γυναικών.

b2c02c549d0c82fcb158721f50cc4f6c

Η αρχή του κακού

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Plenty of Fish, πραγματοποίησε μία έρευνα με την βοήθεια τουλάχιστον 500 γυναικών άνω των 21 ετών, για να δει αν το μουστάκι συνεχίζει να έχει την παλιά του αίγλη. Δεν ξέρουμε πόσα από αυτά τα κορίτσια λατρεύουν τα 80’s ή έχουν άλλα ψυχολογικά, αλλά τα αποτελέσματα -για εμάς- ήταν άκρως απογοητευτικά. Πιο αναλυτικά:


Το 22,30% πιστεύει ότι κάνει τον άντρα αρρενωπό.
Το 26,40% ότι τον δείχνει σέξι.
Το 33,90% ότι τον κάνει και φαίνεται πιο ώριμος.
Το 17,40% μια άλλη βλακεία άνευ σημασίας.

Όλα τα παραπάνω, με ένα 20,22% να επισημαίνει πως το μουστάκι στους άντρες, τις παρακινούν να κάνουν κάτι μαζί τους. Όχι πως όλα αυτά μας κάνουν να μπαίνουμε στο σκεπτικό να αφήσουμε μουστάκι, αλλά απλά απορούμε. Προσπαθούμε να θυμηθούμε έστω και έναν ωραίο τύπο, ένα πρότυπο αρσενικού που λένε και εκείνες,  που άφησε μουστάκι και αμέσως έδειξε 10 φορές ομορφότερος.  Από τον James Franco μέχρι τον Brad Pitt, δυσκολευτήκαμε να βρούμε μία λογική απάντηση. Δηλαδή ρε κορίτσια υπάρχει άντρας που σκέφτεστε στις προσωπικές σας στιγμές και νιώθετε γκαντεμόσκυλα επειδή δεν αφήνει μουστάκι; Γιατί δεν το αξίζουμε αυτό ρε γαμώτο.

franco

Χίλιες φορές τα μούσια

Αν έπρεπε να διαλέξουμε, θα προτιμούσαμε σίγουρα τα γένια. Μπορεί να χρειάζονται περισσότερη περιποίηση και να κινδυνεύουμε να μας αποκαλέσουν lumbersexuals, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη.Βέβαια το άλλο σενάριο, ίσως να θέλει το μουστάκι να γυρνάει στη mainstream μόδα και να καταλήξουμε στο σημείο να μην βρίσκουμε γυναίκα αν δεν συμμετάσχουμε και εμείς. Που αυτό μετά θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα, καθότι το μουστάκι θα φέρει στο προσκήνιο τα δικά του άθλια trends. Και δεν είμαστε έτοιμοι να δούμε κανέναν άντρα να κυκλοφορεί στους δρόμους έχοντας απλώσει glitter στο μουστάκι του. 

brad pitt

Βαστάτε λοιπόν αδέρφια. Ή όλα (τα γένια) ή τίποτα. Είναι το τελευταίο οχυρό που δεν πρέπει να πέσει.  Όσο για την έρευνα την γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια.

Υπάρχει και αξιοπρέπεια ρε. Χωρίς μουστάκι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved