Μερικές απορίες για τη συγκέντρωση των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα

Με 600 δισ. μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένα από τα πολλά φυντάνια που προέκυψαν στα χρόνια της κρίσης μαζί με τον Βλάση Τσάκα, τον Κονσταντζό και τη μάσκα του Βέμερ. Αν δεν πρόκειται για κάποιου είδους avant garde performance που θα έκανε μέχρι και τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς να μοιάζει κατανοητή, τότε δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι πρόκειται για τον Βασίλη λεβέντη των 10s χωρίς φραπέδες, πίτσες και τηλεφωνικές γραμμές, αλλά με 600 ζεστά δισ., άμεσα διαθέσιμα, ώστε να ξεχρεώσει όχι μόνο τη χώρα, αλλά και εσένα. Κύριε Σώρρα μου, χρωστάω και κάτι λεφτά σε μια θεία μου που έχουμε πλακωθεί για κάτι περιουσιακά, μήπως διευκολύνεστε να με εξυπηρετήσετε και για αυτή  την οφειλή;

Όμως. Όμως. ΟΜΩΣ. Σε αντίθεση με τον πρόεδρο της καρδιάς μας, που ήταν μαθημένος σε παλλαϊκές συνάξεις ήδη από τα χρόνια του καναλιού 67, ο Αρτέμης Σώρρας έχει πρόβλημα. Χτες οπαδοί του πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος. Και δεν γέμισαν ταξί. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, καθώς είχαν επιλέξει μια εντελώς μη χρηστική και άβολη  μορφή ακτιβισμού. Αυτή:

sor

Γιατί μπορεί να είσαι κιμπαρής και να κατεβάζεις 300 άτομα μέσα στην αρχαία Ολυμπία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι σαν αφίσα/χλαμύδα θα σε βοηθήσει ώστε να αναγεννηθεί το έθνος από την τέφρα του.

Ακολουθούν μερικές άδολες απορίες με βάση τα ελάχιστα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έχουμε στη διάθεση μας.

SOR 11

SOR 31

sOR 41

SOR 22

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved