Ψήνεσαι για ιδιωτικό νησάκι δέκα λεπτά μακριά από το Μανχάταν;

Μπορεί να ξεγελά το όνομά του, αλλά είναι ιδανικό για αρχόντους.

Αγαπητέ άρχοντα, εάν μας διαβάζεις, να μας σχωράς που λινάτσες σαν και το λόγου μας δεν έχουμε 11 εκατομμύρια δολάρια να διαθέσουμε,. Αλλά να ξέρεις πως σου έχουμε προτασούλα και ιδανικό μέρος για τις φετινές διακοπές σου.

Επειδή καταλαβαίνουμε ότι άλλη MY-KO-NOOOOS δεν αντέχεται, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δε μπορείς άλλο τις κουραστικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, επειδή το Λονδίνο και το Παρίσι δεν είναι και τόσο hot προορισμοί τον Αύγουστο, σου προτείνουμε το Tavern Island της Νέας Υόρκης.

Δε μιλάμε τώρα για νοικιάσματα και ημίμετρα, μιλάμε για κανονική αγορά στην τιμή που αναφέρθηκε στην αρχή. Γιατί να το κάνεις αυτό; Μα φυσικά για να μπορείς να κάνεις τις διακοπούλες σου εκεί που κάποτε έμεινε η Μέρλιν Μονρόε. Για να έχεις το δικό σου ιδιωτικό νησί με μία παραδοσιακή βιλίτσα μερικών χιλιάδων τετραγωνικών –με 6 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μία (μόνο) κουζίνα, με πισίνα και ένα γιαπωνέζικο tea house, έτσι για το thug του πράγματος.

Το καλύτερο δε από όλα είναι πως θα μπορείς να πετάγεσαι με τη βάρκα μέχρι το Μανχάταν σε λιγότερο από 10 λέπτα. Διότι, πόση πολυτέλεια να αντέξει τέλος πάντων ένας άνθρωπος; Θα χρειαστεί να κάνεις και καμιά βόλτα να ηρεμήσει το κεφάλι σου από τη γκλαμουρία και να χωθείς σε κάνα μπαρ όπου το ποτό κοστίζει 30 ΕΥΡΩ (μόνο). 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved