Αυτή η θεωρία του Game of Thrones μπορεί να σώσει το Westeros

Να και κάτι χρήσιμο για τον Jorah από το να τρώει μονίμως χυλόπιτες.

Σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι, το χέρι που πετάχτηκε από το κελί για να βουτήξει τον Sam στο 1ο επεισόδιο της νέας σεζόν, ήταν εκείνο του Jorah. Που φαίνεται ότι μετά από το άγγιγμα των Greyscales (σ.σ.: εκείνων των τυπάδων που μοιάζουν με πέτρα και με την κόρη του Stannis να έχει την ίδια ασθένεια), ο Jorah βρίσκεται στο δρόμο για α μεταμροφωθεί σε γκόλεμ. Εκτός και αν στο Citadel καταφέρουν να τον θεραπεύσουν.

https 2f 2fblueprint api production s3 amazonaws com 2fuploads 2fcard 2fimage 2f487203 2f7d91ece5 8ed5 43b2 9a49 0cdedae3096d

Επειδή όμως δεν έχουμε τι να κάνουμε και βγάζουμε θεωρίες, ένα χρήστης του Reddit έκανε έναν  πολύ λογικό σκεπτισμό που, ενδεχομένως, να είναι και το κλειδί για την σωτηρία του Westeros.

O Sam ανακάλυψε πως υπάρχει ένα ολόκληρο βουνό από dragonglass, έτοιμο να «γεννήσει» μπόλικα μαχαίρια για την μεγάλη μάχη με τους Whitewalkers.  Παίζει όμως και αυτό. Ότι ο Jorah, τώρα που έχει την ασθένεια, μπορεί να μπει εύκολα στην Valyria (που είναι γεμάτο με Greyscales) και να βρει το μυστικό για την κατασκευή των πάλε ποτέ κορυφαίων σπαθιών από το ατσάλι της περιοχής. Γιατί; Γιατί το ατσάλι από την Valyria κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το dragonglass. Κάνει τα ζόμπι θρύψαλα.

Βέβαια για κάτι τέτοιο, συνεπάγεται πως ο Jorah θα πρέπει να γίνει κολλητάρι με τον Sam και εκείνος να τον στείλει σε αποστολή αυτοκτονίας. Αλλά Game of Thrones είναι αυτό και μπορεί να γίνεται ήδη αυτή η σχέση κάτω από την μύτη μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved