Game Of Thrones: Άλλη μία prequel σειρά έρχεται μετά το House Of The Dragon

Όσο κι αν σου ακούγεται απίστευτο, το HBO δεν χορταίνει να γυρίζει σειρές από το σύμπαν του George R.R. Martin.

Game of Thrones και House Of The Dragon είναι ένα ζευγάρι σειρές από το HBO που έχουμε λιώσει και φυσικά υπάρχει λόγος. Ο λόγος είναι το απίστευτο σύμπαν που έχτισε ο George R.R. Martin, ο συγγραφέας των βιβλίων. Μέσα σε αυτό το επικό σύμπαν βρίσκει κανείς πολλά που δεν θα βρει σε κανέναν άλλο βιβλίο φαντασίας, δεν είναι λοιπόν τυχαίο που έχει κάνει τεράστια επιτυχία τώρα και στην οθόνη. Μάθαμε όμως κάποια νέα που λένε πως το HBO ετοιμάζει κι άλλα καλούδια για εμάς του πιστούς φίλους της σειράς, μία ακόμη prequel σειρά που θα μας ταξιδέψει πολύ πίσω στο παρελθόν, πολύ πριν από τα γεγονότα του Game Of Thrones.

House of the Dragon: Άντε πάλι αναμονή ενός χρόνου

 
 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, το ΗΒΟ συζητάει έντονα τη δημιουργία της σειράς του Aegon I Targaryen. Προς το παρόν αυτή η prequel σειρά του House of the Dragon βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια καθώς δεν έχει προσληφθεί καν σεναριογράφος, αλλά η αναζήτησή του γίνεται ήδη με το HBO να επιδιώκει να το προχωρήσει προς την παραγωγή. Μάλλον όλα δείχνουν πως η πλατφόρμα του HBO ''γλυκάθηκε” μετά την επιτυχία του House Of The Dragon και τώρα θέλει κι άλλο. Από την άλλη εμείς ακόμη περιμένουμε την δεύτερη σεζόν της σειράς.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό με το νέο prequel, φήμες λένε για την προσεχή παραγωγή μίας ταινίας Game Of Thrones η οποία πάλι θα μας πάει πολύ πιο πίσω από την εποχή της σειράς. Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται ακόμη σε πολύ νηπιακό στάδιο παραγωγής και τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

 

 
 

Η prequel σειρά του Aegon Targaryen λέγεται ότι θα αφηγείται την ιστορία του πώς ο Aegon και οι αδελφές-σύζυγοί του, Visenya και Rhaenys, χρησιμοποίησαν τον στρατό τους και τους τρεις δράκους τους για να κατακτήσουν έξι από τα επτά βασίλεια του Westeros, με εξαίρεση το Dorne. Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία ξέρει πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε εδώ, μιας και ο Martin τα έχει όλα εξηγήσει και γράψει με τον καλύτερο τρόπο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Aegon I έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Westeros, ο πρώτος που κάθισε στον Σιδηρούν Θρόνο και ο ιδρυτής της δυναστείας των Targaryen. Τα γεγονότα αυτά έλαβαν χώρα περίπου 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Game of Thrones".

Εμείς περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε ακόμη πιο σίγουρα νέα και ίσως κάποιο trailer.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved