Ο Dwayne Johnson ζητάει εξιλέωση από το ψιλικατζίδικο που έκλεβε μικρός

Πόσο ψυχούλα είναι τελικά αυτός ο The Rock;

Το shoplifting ή σκέτο lifting στη γλώσσα του δρόμου είναι μία κατάρα που κυριαρχεί σε όλες τις πόλεις του κόσμου. Από τη μία οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν από το σούπερ μάρκετ τα βασικά για να ζήσουν από την άλλη όμως έχουμε και πολλές περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να το κάνει από καθαρή ανοησία. Κάπως έτσι έγινε και με τον νεαρό Dwayne Johnson. Όλοι στα νιάτα μας κάναμε πράγματα που τώρα ίσως να τα θεωρούμε απαράδεχτα. Ο The Rock αποφάσισε να εξιλεωθεί για το κλέψιμο που είχε ρίξει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς του κι έτσι έκανε κάτι πολύ ακραίο αλλά την ίδια στιγμή συγκινητικό από πολλές απόψεις.

Ο ίδιος ο διάσημος σταρ λέει πως το είχε στο μυαλό του πολύ καιρό να το κάνει αλλά δεν έβρισκε τον κατάλληλο χρόνο με τόσα γυρίσματα και υποχρεώσεις που είχε. Το συγκεκριμένο μαγαζάκι το είχε ένας τύπος από τη Χαβάη (με λίγα λόγια “συγχωριανός” του The Rock μιας κι εκείνος κατάγεται από το μαγικό νησί) και ο Dwayne πήγαινε εκεί σαν πιτσιρικάς και έκλεβε πράγματα, κάθε μέρα, επί ένα ολόκληρο χρόνο. Καλά μην φανταστείτε πως έκλεβε και τίποτα μεγάλης αξίας, έσκαγε πριν το γυμναστήριο κι έβαζε στην ζούλα μία σοκολάτα. Τώρα όμως που βγάζει εκατομμύρια από τις ταινίες του, αποφάσισε να εξιλεωθεί για τις κακές του πράξεις. Έτσι επισκέφτηκε πρόσφατα το κατάστημα και δημοσίευσε την πράξη του στο Instagram.

 

 

O Dwayne Johnson είναι ψυχούλα και το δείχνει με τις πράξεις του

Ο ίδιος έγραψε στο post: “Φύγαμε από την Χαβάη το '87, τώρα επιστέφω στο σπίτι για να διορθώσω αυτή την αδικία”. Ωραίος ο Dwayne. Παραδέχτηκε πως ήταν εντελώς άφραγκος εκείνη την περίοδο και πως τώρα ήρθε η ώρα για την εξιλέωση του. Ποιος μπορεί όμως να τον κατηγορήσει; Το παιδί ήταν 14 χρονών. Όλοι κάνουμε βλακείες όταν είμαστε μικροί, λίγοι όμως γυρνάμε πίσω να τις διορθώσουμε. Αυτό ακριβώς έκανε ο the Rock. “Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν και πολύ καλός στο κλέψιμο, ο υπάλληλος με έβλεπε κάθε φορά αλλά δεν έλεγε τίποτα”.

 

 

Έτσι ο τεράστιος Dwayne έσκασε ξανά Χαβάη και άδειασε όλα τα ράφια από σοκολάτες. Μία σοκολάτα για κάθε μέρα που έκλεβε παλιά. Κυριολεκτικά άδειασε όλα τα ράφια, πήγε ταμείο και πλήρωσε για τα αμαρτήματα του. Φυσικά ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως κι άρχισε να βγάζει μαζί του φωτογραφίες. Μπράβο στον Dwayne.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved