Η Monopoly Walking Dead είναι το επιτραπέζιο που θα λιώσεις το καλοκαίρι

Αντέχεις να μην γίνεις κολατσιό για τα ζόμπι;

Να και μία έκδοση που μιλά στην καρδιά κάθε φαν του Walking Dead, αλλά και σε όσους έχουν κόλλημα στις σκοτεινές ιστορίες με ζόμπι. Η έκδοση Walking Dead Survival Edition της λατρεμένης μας Monopoly, έρχεται για να σε κάνει να πάρεις τα όπλα και να προστατέψεις το τομάρι σου, την ίδια στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες σου γίνονται κολατσιό.

14b5 the walking dead monopoly board

Αν θα απολαύσεις κάτι σε αυτό το παιχνίδι, είναι το artwork. Και ειδικά για το τελευταίο, φρόντισαν οι μαιτρ του είδους, Tony Moore και Charlie Adlard, που έδωσαν όλο το στόρι της σειράς μέσα από τις κάρτες και το ταμπλό που θα συναντήσεις στο παιχνίδι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτή την έκδοση, ο στόχος σου δεν είναι να μαζέψεις χρήμα για να γίνεις ζάμπλουτος. Γιατί όταν σε κυνηγούν ζόμπι, ποιος δίνει δεκάρα για τα χρήματα; Εδώ καλείσαι να επιβιώσεις. Το χρήμα σου είναι οι προμήθειες και τα «ξενοδοχεία» σου είναι οι πύργοι που καλείσαι να τους οχυρώσεις για να σε προστατέψουν. Όποιος ξεμείνει από προμήθειες χάνει. Το ίδιο αν του κάνουν επίθεση και τα ζόμπι.

original

Ξέχνα λοιπόν για λίγο το δαιμόνιο του επιχειρηματία και σε αυτή την Monopoly, προσπάθησε να την βγάλεις ζωντανός. Είναι μία ευχάριστη αλλαγή για το καλοκαίρι από το να αποβλακωθείς στην τηλεόραση.

Τι, όχι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved