Θα δούμε τελικά τον Tom Hardy σε ένα ανανεωμένο Taboo;

Μοιάζει με ψέμα αλλά όπως όλα δείχνουν η επιτυχημένη σειρά του BBC επιστρέφει με 2η σεζόν.

Ποιος θυμάται αυτή την καταπληκτική σειρά; Άργησε πολύ να ανανεωθεί όμως και μας άφησε μόνο με την πρώτη σεζόν, να περιμένουμε. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα της. Τα νέα είναι καλά για τους φανς του Tom Hardy αλλά και του μυστηρίου. Τη σειρά δημιούργησε ο ίδιος ο Tom Hardy, μαζί με τον πατέρα του Edward "Chips" Hardy και τον Steven Knight, που μας χάρισε το Peaky Blinders. Η ιστορία ξεκινά το 1814 όταν ο James Keziah Delaney, επιστρέφει από τα πέρατα της γης εντελώς αλλαγμένος, παρόλο που θεωρούνταν νεκρός για χρόνια. Όταν επιστρέφει από την Αφρική στην πατρίδα του στο Λονδίνο, κληρονομεί ότι έχει απομείνει από την ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και προσπαθεί να ξαναχτίσει μια ζωή για τον ίδιο.

Peaky Blinders: Μάθαμε πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα για την ταινία

 
 

Η σειρά έγινε αμέσως hit και αγαπήθηκε από τους οπαδούς του μυστηρίου και της πιο σκοτεινής κινηματογραφίας. Η σειρά λατρεύτηκε για το μυστικιστικό, σκοτεινό και τραχύ ύφος της, την κινηματογράφηση και το μοντάζ που το μετατρέπουν σε μια μυσταγωγία, καθώς και για τα πλούσια συστατικά (βία, ίντριγκες, plot twists) που συνθέτουν ένα καθωσπρέπει θέαμα. Υποτίθεται πως στα αρχικά πλάνα του Knight υπάρχουν σύνολο τρεις σεζόν, ακόμα όμως τίποτα δεν έχει ειπωθεί για την Τρίτη. Κάτσε να δούμε την δεύτερη πρώτα. Πέρασαν 5 χρόνια από τότε και μια πανδημία μετά, έχοντας ακούσει ελάχιστα για την πορεία της, επομένως είναι εύλογο το ερώτημα "που βρίσκεται;".

 

 
 

Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022, πάλι δια στόματος Knight μάθαμε ότι τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Taboo θα αρχίσουν πιθανότατα προς τα τέλη του 2023. Μάλλον η παραγωγή θα ξεκινήσει προς το τέλος του επόμενου έτους. «Είναι θέμα χρονοδιαγραμμάτων και αποφάσεων για το πού θα πάει στη συνέχεια», είχε πει τότε ο Knight. Ρεαλιστικά, λοιπόν, πότε να το περιμένουμε στις οθόνες μας; Εάν όλα πάνε καλά και ξεκινήσουν τα γυρίσματα προς τα τέλη του 2023, τότε μπορεί μέχρι τα τέλη του 2024 να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved