Άντρας ευχαριστεί τον Deadpool για την έγκαιρη διάγνωση που του έσωσε τη ζωή

Χάρη σε μία σκηνή που εξηγεί τα πρώιμα σημάδια του καρκίνου των όρχεων κατάφερε να δράσει άμεσα. 

Ο Rishiel Gudka είναι ένας φυσικοθεραπευτής  που αυτή τη στιγμή είναι ζωντανός και υγιής χάρη στον αντιήρωα του Ryan Reynolds. Σε ένα viral video του 2016 επηρεασμένο από την ταινία όπου ο Deadpool έχει καρκίνο σε συκώτι, εγκέφαλο, πνεύμονες και προστάτη, ο Reynolds ενημέρωνε όλους τους άντρες που τον να ελέγξουν τι γίνεται εκεί «κάτω» και αν όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Ο Gutka ήταν μόλις 26 ετών τότε, αλλά ευτυχώς μπήκε στον πειρασμό να τσεκάρει για περίεργα εξογκώματα στους όρχεις του.   

 

 

Σε εκείνη τη φάση δεν είχε κανένα σύμπτωμα και τίποτα δεν τον προϊδέασε για τη συνέχεια. Το ασυνήθιστο εξόγκωμα που ένιωσε τον οδήγησε άμεσα στον παθολόγο του και από κει σε πιο εξειδικευμένο γιατρό. Εκείνο το εξόγκωμα ήταν όγκος στο πιο πρώιμο στάδιο που θα μπορούσε να υπάρξει. 

 

 

Μετά από την κατάλληλη χημειοθεραπεία κι ένα χειρουργείο, σήμερα ο 31χρονος φυσικοθεραπευτής είναι απολύτως υγιής και εντελώς απαλλαγμένος από τον κίνδυνο του καρκίνου. Ο ίδιος αναφέρει ότι μέχρι να δει το βίντεο με τον Deadpool που εξηγεί πολύ αναλυτικά την απλή, αλλά σωτήρια, διαδικασία της αυτοεξέτασης, δεν είχε ακούσει ποτέ τίποτα για τον κίνδυνο του καρκίνου των όρχεων. 

Οι περισσότεροι νεαροί άντρες νομίζουν ότι ο καρκίνος είναι κάτι που εμφανίζεται μετά τη μέση ηλικία και άρα δεν είναι κάτι που τους αφορά άμεσα. Όμως ο καρκίνος των όρχεων είναι ο πιο συνηθισμένος στις ηλικίες 15-35 ετών. Χάρη στην έγκαιρη αυτοεξέταση υπάρχει τεράστιο ποσοστό απαλλαγής από αυτόν και το μόνο που απαιτείται είναι να μην είμαστε δειλοί και αδιάφοροι σύμφωνα και με τον Deadpool.

 

 

Κανένας άντρας δεν πρέπει να διστάζει να μιλάει για κάτι τέτοιο με τον γιατρό του. Δεν είναι λιγότερο άντρας ο άντρας που ανησυχεί για την υγεία του, ειδικά για εκείνα τα μέρη του σώματος που είναι ταυτισμένα όσο κανένα άλλο με τον ανδρισμό. Αν δεν έχετε κάνει ακόμα το τεστ του Deadpool κάντε ένα ζεστό ντους και ακολουθήστε τις απλές συμβουλές του.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved