Ο Dave Grohl κόβει στη μέση συναυλία των Foo Fighters για να σταματήσει καβγά

Mετά την τραγωδία στο Astroworld οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι πιο υπεύθυνοι στη σκηνή. 

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον του Τέξας, σύμφωνα με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Σάμιουλ Πένια.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πολλοί άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου όταν εκατοντάδες άρχισαν να τρέχουν εισβάλλοντας στην είσοδο του σταδίου χωρίς ελέγχους και γκρεμίζοντας τα κιγκλιδώματα ασφαλείας.

 

 

Φυσικά δεν γίνεται να συμβαίνει συνεχώς το ίδιο πράγμα και πλέον οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές πρέπει να είναι υποψιασμένοι. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Dave Grohl σε μία συναυλία του μόλις εντόπισε έναν καβγά στο κοινό. Σταμάτησε τη συναυλία γιατί θεώρησε πως αυτό που γίνονταν από κάτω δεν ήταν σωστό.

 

 
 

Σίγουρα κάποιοι καλλιτέχνες διαφέρουν από άλλους κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα video που κυκλοφορούν. Για παράδειγμα ο Travis Scott και ο Drake δεν έδωσαν καμία σημασία ενώ έβλεπαν τα ασθενοφόρα να μπαίνουν στον συναυλιακό χώρο και αντί να διαλύσουν τη συναυλία αμέσως, συνέχισαν να παίζουν. Αυτό είναι πραγματικά αδιανόητο. Εκεί ακριβώς φαίνεται και η ευαισθησία αλλά και η ποιότητα του κάθε καλλιτέχνη.  

 

 
 

Ενώ ο Dave Grohl (εν έτη 2018 μάλιστα) σταμάταγε τη συναυλία για να διακόψει έναν καβγά, οι ράπερς Scott και Drake όχι απλά δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν μία πολύνεκρη τραγωδία αλλά μάλιστα συνέχισαν να παίζουν στη σκηνή εντελώς αδιάφοροι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved