Βρήκαμε το βιογραφικό του Πολύδωρα που «έψησε» την κυβέρνηση

Υποκλέπτουμε. Δεν παίζουμε. 

Αξιότιμοι Σύντροφοι, 

Παίρνω το θάρρος και σας στέλνω την παρούσα επιστολή προκειμένου να σας παραθέσω ορισμένα μόνο από τα μυριάδες πλεονεκτήματά μου ως πολιτικός και ως προσωπικότητα, τα οποία με καθιστούν ικανό για τη θέση του Προέδρου του ΕΣΡ και αύριο-μεθαύριο ακόμη και για αυτήν της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Σκαλί σκαλί, δε βιάζομαι.

Δεδομένου ότι ποτέ δεν ήμουν λάτρης της ξύλινης γλώσσας, θα σας παρουσιάσω τα ατού μου μέσα από ένα διαδραστικό CV με βιντεάκια, memes κι άλλλα τέτοια καλούδια, που θα κάνει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους - ναι, στους πρώην συναδέλφους της Ν.Δ. αναφέρομαι - να πιστέψουν ότι ΕΓΩ και μόνο ΕΓΩ μπορώ να φέρω την ηρεμία που έχει ανάγκη το δύσμοιρο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο της χώρας.

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω... Έχουμε και λέμε:

Πρώτα απ' όλα, σύντροφοι, είμαι υπερκομματικός. Μακριά από εμάς οι αγκυλώσεις. Ας εστιάσουμε στους αγκυλωτούς.


Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά οι λεξιπλαστικές μου ικανότητες κάνουν τον Ζουράρι να φαντάζει πιο λίγος κι από τον Σεμπά.


Στο ξύλινό τους λόγο, απαντώ με λυρικότητα και ΚΥΡΙΩΣ σαφήνεια. Ακολουθεί δείγμα στο βίντεο που ακολουθεί (ο λυρισμός που σας έλεγα)

 
Μπορώ να στριμώξω ακόμη και τον πιο ταλαντούχο συνομιλητή. Το γεγονός ότι ακόμα κι ο Μπογδάνος έπαθε κοκομπλόκο στη συνέντευξη που του παραχώρησα, δεν σας λέει κάτι;

 
Το 2012, κατά την εξαντλητική 24ωρη θητεία μου ως Προέδρου της Βουλής, βρέθηκαν κάποια εξυπνοπούλια που με κατηγόρησαν ότι πρόλαβα να διορίσω τις κόρες μου. Είδαν το δέντρο και έχασαν το δάσος, οι κουτοί: Ποιος άλλος μπορεί να δράσει τόσο αστραπιαία και τόσο καταδρομικά στην Ελλάδα της κωλυσιεργίας; Α;
 
Την λάσπη από τον ανεμιστήρα τους, άλλωστε, τον γύρισα πίσω με την αντρίκεια μου δήλωση: «Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Οχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός.»
 
download 2

Κάτοχος διπλώματος μηχανής

Κατηγορία Α, πιο συγκεκριμένα. Αν δεν είμαι εγώ ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβω τη θέση ενός φορέα που στεγάζεται στην μποτιλιαρισμένη συνήθως Πανεπιστημίου, τότε ποιος;

download

Επιπρόσθετες δεξιότητες

Λατρεύω το Problem Solving ενώ η πίστη μου στην ευθύτητα και την ντομπροσύνη, μου επιτρέπουν να κατονομάζω πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς υπεκφυγές κι αοριστίες.

download 1

Χόμπι - Δραστηριότητες

Όταν δεν λύνω προβλήματα στην πολιτική, μου αρέσει να ασχολούμαι με το αγαπημένο μου χόμπι, την κηπουρική. Σας επισυνάπτω φωτογραφία με ένα καλλιτέχνημα που έκανα δωρεά πριν κάποια χρόνια στο δήμο Θεσσαλονίκης. 

0033

Με αυτά και με εκείνα κι επειδή όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χουμε να πούμε, μην το σκέφτεστε. Προτείνετέ με για την Προεδρία του ΕΣΡ και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου. 

ΥΓ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον κομαντάντε Καρανίκα που με ενημέρωσε για την κενή θέση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved