Terminator: Το Netflix ετοιμάζει reboot

Η ερώτηση ωστόσο είναι πόσο θέλουμε κάτι τέτοιο.

Για τον Terminator από το Judgment Day και μετά, την δεύτερη ταινία δηλαδή, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Ήταν λες και ηθελημένα οι παραγωγοί, προσπαθούσαν να κάνουν τη μία ταινία χειρότερη από την άλλη. Το λες και πρόβλημα. Σε σημείο μάλιστα που ο ήρωας έχασε την αίγλη του. Και όσο και αν ο James Cameron το πάλεψε, ίσως πλέον να είναι αργά.

 

 

Όμως ο κολοσσός της τηλεοπτικής βιομηχανίας που ακούει στο όνομα Netflix, δεν θέλει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους και ετοιμάζει το δικό του reboot στο Terminator. Μάλιστα στο team, έχει φέρει τον σεναριογράφο του The Batman, Mattson Tomlin ενώ θα πρόκειται για συμπαραγωγή με την Japan Production I.G. που μας έφερε το Ghost in a Shell.

Πόσο εύκολα ξαναβλέπεις το πρώτο Terminator;

Από την μία, η ομάδα που έχει πιάσει το project είναι αφοσιωμένη και πατάει στο γεγονός πως αν και η τελευταία ταινία ήταν ένα όμορφο κύκνειο άσμα για την ηρωίδα της Linda Hamilton, δεν κατάφερε να φέρει πίσω το hype που είχε η πρώτη ταινία. Και να πούμε και κάτι; Είναι τελείως φυσιολογικό.

Γιατί δηλαδή να πρέπει σώνει και ντε να υπάρξει reboot σε μία ταινία που έκανε τον κύκλο της; Το Terminator βγήκε το 1984 και σάρωσε για τον τρόπο που σκηνοθετήθηκε αλλά και για το στόρι. Η δεύτερη ταινία, προσέφερε αυτό το plot twist που έλειπε στο σενάριο κάνοντάς την λίγο πιο ανθρώπινη. Και αυτό ήταν. Τέλος. Πάει. Τελειώσαμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις reboot σε κάτι που έχει κλείσει τον κύκλο του και που οι μεταγενέστερες προσπάθειες αποδείχθηκαν απαράδεκτες.

 

Σε κάθε περίπτωση η Netflix θα την κάνει την προσπάθεια της -το πότε δεν το ξέρουμε ακόμα- και η αλήθεια είναι πως θα το δούμε απλά και μόνο από περιέργεια.

Σταυρώνουμε δάχτυλα να μην τα κάνουν χειρότερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved