Ο Superman θα λάβει το reboot που τόσο αξίζει

«Αντίο» Henry Cavill.

Tελικά δεν ήταν γραφτό για τον Henry Cavill να αφήσει εποχή ως Superman, καθώς τα «Man of Steel», «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League» -και ένα cameo που δεν φαίνεται στο «Shazam»- θα είναι οι μοναδικές του εμφανίσεις ως Άνθρωπος Ατσάλι. Ακόμα και αν το Snyder Cut αποδειχτεί δυνατό, ο Superman δεν θα γλιτώσει το «makeover».

 

 

Ακόμα δεν υπάρχουν νέα για τον πρωταγωνιστή, παρά μόνο για τον σεναριογράφο και την παραγωγή, όπου βρίσκονται οι Ta-Nehisi Coates και J.J. Abrams αντίστοιχα. Ο Coates μίλησε για το νέο του πρότζεκτ και σημείωσε ότι ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερα πρωτοποριακό, λόγια που τα έχουμε ξανακούσει για μεγάλα franchise, ωστόσο θα περιμένουμε μέχρι να το δούμε.

 

 

Κάπως έτσι λοιπόν μετά τον Batman που θα επανασυστηθεί μέσω του Matt Reeves και του Robert Pattinson, και ο Superman θα λάβει ένα νέο reboot και άπαντες στην Dc Comics ελπίζουν πως τα πράγματα θα εξελιχθούν σωστά αυτή τη φορά. Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει Superman στο «Arrowverse» και συγκεκριμένα στη σειρά «Superman and Lois». Παρόλα αυτά δύσκολο το βλέπουμε να είναι ο Tyler Hoechlin ο επόμενος κινηματογραφικός Kal-El.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved