Ο Tom Hardy κυνήγησε, έπιασε και παρέδωσε στην αστυνομία έναν κλέφτη

Πριν από λίγες ώρες ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε χρέη αληθινού τιμωρού. 

Το ότι ο Τομ Χάρντι είναι παλίκαρος από τους λίγους το ξέραμε. Το ότι θα πραγματοποιούσε σύλληψη από μόνος του ως άλλος Judge Dredd ομολογούμε πως δεν το περιμέναμε.

Διότι όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, πριν από λίγες ώρες, κάποιος δύστυχος αλητήριος αφού τράκαρε τη κλεμμένη βέσπα που οδηγούσε πάνω σε μία πανάκριβη Mercedes βρέθηκε στο στόχαστρο του τιμωρού Τομ Χάρντι. Ο ηθοποιός μυρίστηκε πως κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά στο όλο σκηνικό και άρχισε να κυνηγάει τον μικροεγκληματία.

Πηδώντας πάνω από τοίχους, τρέχοντας μέσα σε αυλές και γενικά σε ένα σκηνικό που θύμιζε κυνηγητό από ταινία κατάφερε μετά πολλά να «συλλάβει» τον κλέφτη. Όταν τον έπιασε, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φώναξε δυνατά την πιο ταιριαστή φράση για την περίπτωση: «Το έπιασα το μ*&νι!»

Διότι όπως αποδείχθηκε ο Τομ Χάρντι θα σε ψάξει, θα σε βρει και θα σε σκοτώσει θα σε παραδώσει στην αστυνομία εάν παραβείς τον νόμο μπροστά στα μάτια του. Και πρέπει σίγουρα όταν γυριστεί το remake το Judge Dredd να αφήσουν όλους τους άλλους ηθοποιούς στην άκρη, αφού δικαιωματικά του ανήκει ο ρόλος και η γνωστή ατάκα: “I AM THE LAW”.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved