7 περιπτώσεις πιο Καπνισμένες κι από το Καραϊσκάκη

Για τη Cersei που έβαλε μπουρλότο στο King's Landing δεν μιλάτε ε;

ΟΚ, μπορεί να έχει περάσει μιάμιση περίπου μέρα από το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ίσως κάποιοι να βιαστούν να χαρακτηρίσουν το συγκεκριμένο άρθρο ως μη έγκαιρο, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κι αυτό γιατί αν περάσεις σήμερα μια βόλτα έξω από το γήπεδο "Καραϊσκάκης", θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι το σύννεφο καπνού που σχηματίστηκε από τα καπνογόνα και τα βαρελάκια των οπαδών της ομάδας του Πειραιά, δεν έχει διαλυθεί. Ακόμα. 

Νταξ, δεν ήταν η πρώτη και προφανώς δεν θα είναι ούτε και η τελευταία φορά που βλέπουμε ένα ελληνικό γήπεδο να τυλίγεται στις φλόγες. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Όχι τίποτε άλλο, το θέμα ξέφυγε και σχολιάστηκε έντονα ακόμη και στο εξωτερικό... Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας βάζουν στο στόμα τους οι έξω. Πριν κάνα εικοσαήμερο που η δόλια η Τζούλια ξεχάστηκε κι ανέβηκε τη μισή Κηφισίας με πρώτη βάζοντας φωτιά στο αμάξι της, πάλι πρώτο θέμα μας έκαναν. Τέτοιοι είναι.

Αλλά, μεταξύ μας τώρα, να σας πούμε και κάτι; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

Δεν θα μας κουνάνε εμάς το δάχτυλο οι ανατολίτες και οι δυτικοί λες κι αυτοί είναι τίποτα καλόπαιδα που δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν έχουν ακούσει από καπνούς και ντουμάνια. Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, μαζέψαμε κάποια ράμματα για τη γούνα τους για να δείτε με ποιους τσιρικιτζήδες έχουμε να κάνουμε...

1. Τσου ρε Ιταλάκια...

 download 11

 

2. Τσου ρε Αγγλάκια...

download1

 

3. Τσου ρε Αμερικανάκια...

1cxsff

 

4. Τσου ρε Ινδάκια...

download 3

 

5. Τσου ρε Τουρκάκια...

download 5

 

6. Και για να τα λέμε κι όλα:

Τσου ρε Ορκάκια 

download 2

κι άντε γεια Κινγκσλαντιωτάκια...

wer1

 

Εδω είναι Βαλκάνια λέμε και αν γουστάρουμε βάζουμε και φωτιά στο αμάξι μας επειδή ανεβαίνουμε με πρώτη την μισή Κηφισίας... Άιντε.

juliakapnos1

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved