Είσαι έτοιμος να ξανακόψεις κεφάλια στη Μέση Γη;

Το Shadow of War είναι το σίκουελ που περίμεναν όλοι οι gamers.

Έχουμε αναφερθεί και σε άλλα μας κείμενα για το τεράστιο κόλλημα με τον Τόλκιν. Ένα κόλλημα που λέει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν αλλάξει ο πλανήτης, ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είναι ένα στόρι που δεν θα σταματήσει ποτέ να μας συναρπάζει. Και η ταινία αυτή καθαυτή και ό,τι άλλο έχει επηρεαστεί από αυτό το επικό -κυριολεκτικά και μεταφορικά- franchise. Όπως τα παιχνίδια.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αρκετοί τίτλοι παιχνιδιών που βασίζονται στον «Άρχοντα», αλλά κανένα δεν ήταν σαν το Shadow of Mordor. Το action role που μας έδωσε τον έλεγχο του Talion, του ranger που ξεχύθηκε στην Τρίτη Γη και ανέλαβε να κάψει, να ξεκοιλιάσει και να αποκεφαλίσει, ότι Ορκ βρήκε στο διάβα του. Ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι για όσους αγαπάνε τα open world και δεν θέλουν να στερούνται τον Άρχοντα. Αρκετά όμως με αυτά. Τα πραγματικά μεγάλα, ασύλληπτα, μεγαλειώδη  νέα, είναι αυτό εδώ το σίκουελ: υποδέξου το Shadow of War.

 

 

Ο Talion επιστρέφει και μαζί με αυτόν και ο Sauron που προσπαθεί -ξανά- να κατακτήσει τη Μέση Γη. H διαφορά είναι πως αυτή τη φορά, είναι ο Talion που σφυρηλατεί ένα Δαχτυλίδι Δύναμης ώστε να συγκεντρώσει δικό του στρατό και να σταματήσει τον Sauron. Κάπως έτσι γεννιέται ο Bright Lord και εσύ ετοιμάσου να ελέγξεις έναν από τους πιο τρομαχτικούς στρατούς που δημιουργήθηκαν ποτέ. Το παρακάτω βίντεο εμφανίζει το gameplay από τον νέο τίτλο που θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου του 2017 και που μαζί με όλα τα κλασσικά αγαπημένα features του χαρακτήρα, έρχονται και νέες λειτουργίες που θα κάνουν τον ήρωα σου κινητή απειλή. Όπως ακριβώς πρέπει.

 

 

Εμείς διψάμε ήδη για αίμα. Εσύ;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved