Δεν υπερβάλλουμε λίγο με τη νέα Lara;

Ποια Alicia Vikander ρε παιδιά; Εμείς Olivia θέλαμε!

Ως λάτρης των video games, και με την πίκρα που’ φαγα τα τελευταία χρόνια βλέποντας ολοκληρωτικά αποτυχημένες μεταφορές από τις παιχνιδοκονσόλες στη μεγάλη οθόνη, είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου στο νέο Tomb Raider για ένα νορμάλ adaptation στον κινηματογράφο. Το «Assassins Creed» δεν είχε τελικά καμιά σχέση με το trailer του, ο «Prince of Persia» μπορεί να είχε κάποιο λόγο ύπαρξης αν τον υποδυόταν τώρα ο Gyllenhall, ενώ ακόμα κλαίω για την ολοκληρωτική καταστροφή του «Max Payne». Όπως κατάλαβες τα μόνα που μου απέμειναν είναι το Tomb Raider και το Splinter Cell –τουλάχιστον έχει συμφωνήσει να παίξει ο Hardy. Τα ματάκια μου όμως από χτες δεν είναι καλά. Φταίει αυτό που αντίκρισαν στα social media από τη νέα ταινία του Roar Uthaug.

Το χειρότερο βέβαια ήταν το παρακάτω tweet που με άφησε κάγκελο.

twit

 

Τους βλέπω όλους να πανηγυρίζουν και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Γενικότερα όλοι οι fan της διάσημης hot αρχαιολόγου άλλο περίμεναν και άλλο τελικά αντίκρισαν. Θέλω απλά να κάνω την εξής ερώτηση προς τους παραγωγούς της ταινίας: «Μας δουλεύετε;».

Τόσο χρόνια αναμονής για ένα καινούργιο Tomb Raider με νέα Lara Croft και εσείς αυτό που έχετε να μας παρουσιάσετε είναι η Alicia Vikander;

giphy 2

 

Δε λέω, καλό και χρυσό το κορίτσι- Όσκαρ δεν θα έπαιρνε αν δεν το ‘χε, μην κοροϊδευόμαστε- όμως πας να χτυπήσεις κοτζάμ Angelina Jolie με τη… σύζυγο της Danish Girl; Μου θυμίζουν την DC που πάει να μας πείσει ότι ο Ben Affleck είναι καλύτερος Μπάτμαν από τον Christian Bale.

giphy 1

 

Μας πήρατε τα αυτιά με τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, που εντάξει οκ, δεν είναι άσχημα, αλλά μεταξύ μας βρε παιδιά, μην κάνετε σαν παλαβοί. Το χειρότερο βέβαια στην περίπτωση της Lara Croft είναι ότι τόσα χρόνια περιμέναμε  να δούμε ένα νέο και πιο προσεγμένο project με κεντρικό πρόσωπο την Olivia Wilde (όλε!) και μάλλον προσγειωθήκαμε ανώμαλα με αυτό που τελικά (δεν) αντικρίσαμε. Νταξ, λογικό δεν είναι τόσα χρόνια να το έχουμε πλάσει έτσι στο μυαλό μας και τώρα να μας κακοφαίνεται; Κοτζάμ Olivia περιμέναμε και Olivia δεν θα δούμε ποτέ.

olivia wilde is lara croft 02 by thedarkknight1983 d3dwceq

Αν θεωρούν όντως πως η Vikander είναι η απάντηση στην Angelina Jolie τότε οκ, πάω πάσο. Θα περιμένουμε μέχρι την ταινία για να αξιολογήσουμε το αν άξιζε τόσα χρόνια αναμονής ή όχι. Πάντως ο όλος θίασος που έπαιξε χτες στα social media για τη Vikander περισσότερο σαν τρολάρισμα φαινόταν παρά σαν αβαντάρισμα για την ταινία που θα δούμε το 2018. Αν όντως είναι έτσι και έψαχναν για κάποια να επισκιάσει την Jolie, δεν διάλεγαν καλύτερα την Marion Cotillard για το ρόλο;

υγ: Το νέο Tomb Raider βρίσκεται σε φάση γυρισμάτων και θα προβληθεί στις αίθουσες το Μάρτιο του 2018. Εκτός της Vikander, συμμετέχουν επίσης οι Walton Goggins (Hateful Eight) και Dominic West (The Wire).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved