Ο Κρατς του MasterChef ξαναχτύπησε

Βράδυ Τετάρτης και η τηλεοπτική αναμέτρηση κρίθηκε ανάμεσα στο Survivor και το MasterChef.

Δυο προγράμματα που παίζουν παράλληλα και ήδη οι τηλεθεατές έχουν ξεχωρίσει το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, οι Έλληνες και οι Τούρκοι συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έτσι ώστε να κερδίσουν το φαγητό τους, αλλά στην παραλία των Ελλήνων, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο.

 

 

Ο Βασίλης Βασιλικός και ο Βασίλης Σίμος τα έχουν βάλει με τον Τόνι. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης τον «έστησαν στον τοίχο» όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες απ’ όλες τις πλευρές. Οι συμπαίκτες τους απλά παρακολουθούσαν, καθώς δεν ήθελαν να πάρουν θέση σε όλο αυτό. Όλα αυτά, μέχρι την στιγμή που ο Βασίλης Βασιλικός και ο Τόνι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια λίγο πριν μπουν στην βάρκα για να πάνε στο αγώνισμα.

 

 

Από την άλλη, το κλίμα στο MasterChef ήταν πιο ήρεμο αυτή την φορά. Η δοκιμασία των επίδοξων chef στο Ζάππειο Μέγαρο είχε άγχος, ένταση και μια επική γκάφα του «Κρατς», ο οποίος με τον συμπαίκτη του έπρεπε να διαλέξουν δυο χώρες και ένα υλικό από την καθεμία. Η μια χώρα που επέλεξαν ήταν η Ελλάδα και η φάβα και η δεύτερη χώρα η Ισπανία. Όταν όμως, αποκάλυψε το υλικό από την Ισπανία, ο «Κρατς» είπε πως επέλεξε πιπεριά Φλωρίνης, αφήνοντας άφωνους τους κριτές.

 
 

Βέβαια, χθες είχαμε και μια αποχώρηση που λίγοι περίμεναν, αφού η Ελίζαμπεθ έδειχνε να έχει όχι μόνο την συμπάθεια των συμπαικτών της, αλλά και των κριτών. Ωστόσο, το πιάτο που ετοίμασε δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών τους. Μάλιστα, έντονη ήταν και η απογοήτευση της μπλε ομάδας, αφού δεν κατάφεραν να φτιάξουν όσες μερίδες φαγητού τους ζητήθηκε.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved