Οι 10 γκολάρες που μας εκστασίασαν το 2016

Μπες, δες, ψήφισε

Το τριήμερο 17-19/12 η αυλαία της Super League για το 2016 πέφτει οριστικά, κλείνοντας άλλη μία χρονιά στην οποία απολαύσαμε θέαμα ανάλογο της Πρέμιερ Λιγκ προτιμήσαμε να αλλάξουμε κανάλι τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου όταν πέφταμε πάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο Ratpack, παρόλα αυτά, παρακολουθούσαμε με συνέπεια τη δράση κάθε αγωνιστικής και έχουμε πλήρη εικόνα του τι έγινε στα γήπεδα της χώρας μας. Ναι, ούτε εμάς δεν πείσαμε με την παραπάνω πρόταση, αλλά τι να κάνουμε, Super League μάς έλαχε σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη που ζούμε, με Super League θα πορευθούμε 

Ωστόσο ακόμα τσακωνόμαστε για το ποιο ήταν το ωραιοτερότερο γκολ του 2016 και δυσκολευόμαστε πολύ για να καταλήξουμε. Μήπως να μας έδινες ένα χεράκι βοήθειας; Άκουσε να δεις πώς θα γίνει.

Θα σου δώσουμε τα 10 καλύτερα, όπως αυτά προκύπτουν από τη διαδικασία του Best Goal στο τέλος κάθε αγωνιστικής και σου ζητάμε να επιλέξεις το πιο θεαματικό.

Ζούμε βέβαια με τον φόβο ότι μπορεί να μπει κάνα γκολ με ψαλιδάκι τη 15η αγωνιστική και εκτεθούμε, αλλά θα το ρισκάρουμε... Για πάμε.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved