Υπάρχει άραγε κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου για να γυρίσεις στην πρώην;

Μία συνάντηση με την πρώην σου θέλει μεγάλη προσοχή για μην γίνει άλλο ένα λάθος.

Όλοι το έχουμε κάνει κι όλοι ξέρουμε πως τα μειονεκτήματα μίας τέτοιας κίνησης είναι περισσότερα απ’ ότι τα πλεονεκτήματα. Λέγεται «πισωγύρισμα» και μπορεί να σου βγει σε πολύ κακό.

Αλλά ας πάρουμε το θέμα από την αρχή.

Είσαι μόνος σου τώρα και πολύ καιρό και δεν σου είναι εύκολο να βρεις κοπέλα. Μπορεί να είναι ο χειμώνας που δεν βοηθάει, μπορεί να είναι η πεσμένη σου αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι το οτιδήποτε συμβαίνει εντός σου. Απλά δεν έχεις όρεξη. Από την άλλη όμως θέλεις να κάνεις σεξ. Οι ορμές δεν φεύγουν έτσι εύκολα, έτσι εύκολα όπως τα συναισθήματα εννοώ.

Έτσι λοιπόν αποφασίζεις ένα ωραίο πρωί να πάρεις τηλέφωνο την πρώην σου με την πρόφαση να τη δεις μιας και σου έχει λείψει, να τα πείτε λίγο κτλπ. Ενώ ξέρεις πολύ καλά πως αυτό που αναζητάς στην ουσία είναι να κάνεις σεξ.

 

 
 

Πάντα είναι καλό να είσαι ξεκάθαρος όμως. Έτσι αν δεν πεις από την αρχή πως αυτό θέλεις (και δεν θα το πεις γιατί ίσως να ντρέπεσαι) τότε το πράγμα μπορεί να πάει σε πολύ άσχημους τόπους. Με λίγα λόγια το να «θυμηθείς» την πρώην σου έτσι ξαφνικά είναι λίγο ύποπτο. Μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και σένα τον ίδιο. Τόσο ύπουλο είναι.

Αν το δεις και από λογική σκοπιά γιατί να θέλει κάποιος να γυρίσει στην πρώην του; Είναι λίγο περίεργο έτσι δεν είναι; Μοιάζει σαν να έχει παραδοθεί και να μην θέλει να κάνει άλλες γνωριμίες. Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στη ζωή μας που ίσως να αισθανόμαστε λίγο πιο χαμηλά σε αυτοπεποίθηση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να θυμηθούμε όλες τις πρώην μας και να αρχίζουμε να στέλνουμε μηνύματα σαν τρελοί.

Στην τελική αυτό που ίσως χρειάζεσαι είναι λίγο σημασία από μία άλλη γυναίκα. Κι επειδή ξέρεις πως η πρώην σου σίγουρα θα σου δώσει σημασία γιατί σε αγαπάει, τότε εσύ το εκμεταλλεύεσαι. Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν.

 

 
 

Τέτοιες περιπτώσεις συνήθως οδηγούν την κρίση σου σε παρερμηνεία. Επίσης μπερδεύεις και την καημένη την κοπέλα που κι αυτή μπορεί να κάνει το «ψυχικό» γιατί ίσως να βρίσκεται σε παρόμοια φάση.

Ένα τρανό παράδειγμα μία τέτοιας περίπτωσης που ίσως να σε βοηθήσει είναι η ταινία High Fidelity. Αν δεν την έχεις δει (και σου αρέσει και η καλή μουσική) τότε πρέπει να την τσεκάρεις, μιας και εκεί ο πρωταγωνιστής κάνει μία ανακεφαλαίωση της ερωτικής του ζωής συναντώντας όλες τις πρώην του, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί τον χώρισαν.

Στη ουσία κι εμείς το ίδιο πρέπει να κάνουμε όσο αφορά τις πρώην μας. Να κοιτάμε στο παρελθόν αλλά με το βλέμμα στο μέλλον. Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας χωρίς όμως να επαναλαμβάνουμε τα ίδια κάθε φορά. Το να βρεθείς πάλι ερωτικά με την πρώην σου μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει και πολλά πράγματα στη ζωή σου αλλά ούτε και στη ζωή της.

Και στην τελική αν θέλεις μόνο να κάνεις σεξ τότε ψάξε κάτι ανάλογο, όχι όμως την πρώην σου. Απόφυγε το όσο μπορείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved