Τι παίζει επιτέλους με αυτήν τη Ραμόνα και μας έχετε πάρει τα αυτιά;

Η Γωγώ Φούντα ανοίγει τα μάτια στον ανυποψίαστο αντρικό πληθυσμό.

Εκεί γύρω στις 4 το απόγευμα, στο γραφείο συντελείται το εξής περίεργο: Όλες οι γυναίκες του χώρου, συγκεντρωνόμαστε γύρω από μία τηλεόραση για να παρακολουθήσουμε με δέος, την τηλεοπτική παράσταση ενός και μόνο ατόμου, το οποίο εσχάτως φαίνεται να κάνει τεράστιο γκελ στις καρδιές των Ελλήνων. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονται φράσεις του τύπου «Έλα ρε Ραμονάρα» και «Ραμόνα είσαι θεά», κάνοντας τον αντρικό περίγυρο να απορεί.

Και επειδή παρατήρησα την απόγνωση στα αντρικά ματάκια και κυρίως την επιθυμία να μάθουν τι τελοσπάντων εστί Ραμόνα, είπα να παραθέσω 5 βασικές πληροφορίες για την νέα star της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία έρχεται να καταρρίψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα-από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα-και να εισάγει ή μάλλον να επαναφέρει στο προσκήνιο το είδος τηλεοπτικού προσώπου, που πραγματικά μας είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.


Λίγα λόγια για την Ραμόνα μας

Η Ραμόνα λοιπόν, είναι μία εκ των συμμετεχόντων του My Style Rocks, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως διαγωνισμός μόδας, με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή –ναι ξέρω πόσο σας αρέσει- και κριτική επιτροπή τους Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Στέλιο Κουδουνάρη και Χάρη Χριστόπουλο –ναι ξέρω ότι δεν έχετε ιδέα ποιοι είναι αυτοί. Το concept λοιπόν είναι απλό και λιτό: Κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, κάνουν styling και παρουσιάζονται μπροστά στους τρεις ώστε να κριθούν. Μέχρι εδώ ομολογώ ότι το αντρικό ενδιαφέρον αρχίζει και τελειώνει στο γεγονός ότι τα κορίτσια αυτά διαθέτουν εμφάνιση μοντέλων, κάποιες είναι κιόλας, καθότι πιστεύω ακράδαντα ότι καθόλου δε σε νοιάζει αν το σακάκι της διαγωνιζομένης είναι κατάλληλο ώστε να ριχτεί στους ώμους ή να φορεθεί κανονικά (ναι υπάρχει διαφορά, όχι ούτε κι εγώ μπορώ να την εντοπίσω). Όλα βαίνουν φυσιολογικά και κατά τας γραφάς, μέχρι που κάνει εμφάνιση η μία και μοναδική Ραμόνα και η εκπομπή αποκτά αμέσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από τελικό Champions League -προσπαθώ να μιλήσω στη δική σου γλώσσα για να καταλαβαινόμαστε.

Με αέρα μοντέλου και τριών χιλιάδων καρδιναλίων, η 33χρονη, δίμετρη Ρουμάνα, δείχνει και μόνο από το ύφος της ότι κάτι αόρατο και σκοτεινό παίζει με την ύπαρξή της. Πρώην μοντέλο που έχει κάνει αρκετές αξιόλογες δουλειές, υπήρξε παντρεμένη με Έλληνα με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά. Αυτά τα φυσιολογικά. Διότι από εδώ και πέρα αρχίζει το σόου.

animation


Η Ραμόνα λοιπόν είναι ένα κορίτσι πολύ αδικημένο, που βάλλεται μονίμως από την κριτική επιτροπή
. Έχει γεννηθεί με νεύρα και μάλλον δεν τα έχει καλά με το χαμόγελο, μιας και δεν το έχουμε δει ούτε μία φορά. Θεωρεί εαυτόν ιέρεια του στυλ και της μόδας γενικότερα (δεν είναι κακή για να λέμε και αλήθειες) ενώ αδυνατεί να δεχτεί οποιαδήποτε αρνητική κριτική. Δεν έχει διστάσει να τσακωθεί με όλους τους κριτές -οι οποίοι όπως προείπα την πολεμούν ασταμάτητα- ενώ κρίνει και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ολίγον άγαρμπα και άτσαλα, με αποτέλεσμα στο πλατό να επικρατεί ένας πανικός.


Όταν έκλαψε η Ραμόνα

Μία από τις καλύτερες στιγμές της ήταν τo ξέσπασμά της σε κλάματα καθώς την έπνιξε το δίκιο και το παράπονο -ξέρεις τι είναι να είσαι Anna Wintour (διευθύντρια της αμερικανικής Vogue) και να μην στο αναγνωρίζουν;- με την Αραβανή να προσπαθεί μάταια να τη συνεφέρει για να μη χαλάσει και το ρίμελ. Επίσης ιδιαιτέρως απολαυστική ήταν και ως μητέρα-νοικοκυρά, καθώς εμφανίστηκε με τζιν, αθλητικά, τσεμπέρι και ξεσκονόπανο, με αποτέλεσμα να λάβει το λιγότερο αρνητικά και ειρωνικά σχόλια από την επιτροπή, η οποία δείχνει να μην αντιμετωπίζει με δέουσα σοβαρότητα τον κίνδυνο που διατρέχει.

 

Ακόμη μία Μαίρη Παναγιωταρά

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι η Ραμόνα έχει γίνει πια διάσημη, όχι μόνο στους κόλπους της τηλεόρασης, αλλά στην ελληνική κοινωνία γενικά, με το Twitter να την αποθεώνει καθημερινά ενώ έχει γίνει πια ξεκάθαρο ότι η μονίμως εκνευρισμένη κυρία αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της εκπομπής.

Και επειδή μόνο ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να μεταφέρει την μαγεία της εν λόγω διαγωνιζομένης και γενικά όσων συμβαίνουν στην εκπομπή αυτή, παραθέτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές της σε βίντεο, για να μπορέσεις να βγάλεις και τα συμπεράσματά σου. Γιατί δεν είσαι τηλεθεατής και ίσως… μέλος της κοινωνία αυτής, αν δεν έχεις μία διαμορφωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη για την Ραμόνα.

Η τύπισσα είναι ανελέητη

 

Νεύρα εις τη νιοστή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved