Instagram_Achille Pollonara Έχουμε ανάγκη από «μαχητές της ζωής» σαν τον Πολονάρα

Κάθε άνθρωπος με ανάλογη δύναμη ψυχής αποτελεί έμπνευση για όλους μας.

Ακόμα δεν πρόλαβε να χειρουργηθεί και ήδη βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη δράση. Ο Ακίλε Πολονάρα, φέτος, γνώρισε την πλέον περίεργη φάση της ζωής του, καθώς έπρεπε να υποβληθεί εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση νεοπλασμάτων από τους όρχεις του, το οποίο αποτελεί μια συνηθισμένη μορφή καρκίνου.

Η τελευταία εμφάνιση του συμπαθέστατου Ιταλού στα παρκέ ήταν στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, στο παιχνίδι της ομάδας του, Βίρτους, κόντρα στην Ζαλγκίρις και η είδηση της απουσίας του «σκόρπισε» μια μεγάλη ανησυχία στον κόσμο του μπάσκετ.

 

Η επέμβασή, όμως, του 33χρονου φόργουορντ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις αρχές Οκτωβρίου και πλέον δεν γίνονταν κουβέντες για κίνδυνο της ζωής του, αλλά για αυτό το κλισέ «μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του». Ωστόσο ακόμα και οι συμπαίκτες του που ήταν μονίμως δίπλα του, ούτε και οι φίλαθλοι της Βίρτους δεν περίμεναν ότι αυτή η κλισεδιά δεν θα ήταν απλώς μια ατάκα παρηγοριάς, αλλά αληθινή κατάσταση.

Διότι ο Πολονάρα δεν είχε σκοπό να μείνει για καιρό μακριά από το μπάσκετ.

 

 

Σαφώς και στις δυσκολίες χρειαζόμαστε το χρόνο μας, ωστόσο μόνο σε ένα γνώριμο περιβάλλον μπορούμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Το «σπίτι μας» είναι η ενέργεια και η έμπνευσή μας, και για τον Ιταλό με το babyface και το χαμόγελο, η πλήρης ανάρρωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάπου μακριά από τον φυσικό του χώρο. Δηλαδή το γήπεδο.

Άλλωστε μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το πρώτο του μέλημα ήταν να πάει στην προπόνηση να δει τους συμπαίκτες του. Εκείνους που έδειχναν το όνομά του, μαζί με τον κόσμο, μετά από κάθε σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα.

 

 

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ούτε ένα μήνα από την επέμβαση ο Ιταλός κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναπαίξει μπάσκετ, και φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ειδικά από άποψη διάθεσης. Αν και για το τελευταίο δεν είχαμε καμία απολύτως αμφιβολία.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved