Τα 9 θανάσιμα αμαρτήματα ενός Φοιτητή σε περίοδο Εξεταστικής

Ταυτίζεσαι καθόλου ή δεν σε πιάνουν εσένανε αυτά;

Δεν έχουμε καταλήξει εάν είναι προς τιμήν μας ή προς επίρρωση όσων μας κατηγορούν το ζήτημα «των αιώνιων φοιτητών» που παρατηρείται στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια. Δεν είμαστε άλλωστε εδώ για να το λύσουμε το θέμα αυτό σε ένα άρθρο και μόνο. Αυτό που σίγουρα μπορούμε να σου πούμε όμως, είναι πως κα-τα-ευ-χα-ρι-στη-θή-κα-με τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Την τερματίσαμε κάποιοι από εμάς.

Σε τέτοιο βαθμό που φτάσαμε σε ακραία σημεία ηλιθιότητας όσον αφορά τις επιλογές μας σε περιόδους εξεταστικής. Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθεί έναν ποτ-πουρί από ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΕΣ αφορμές που στάθηκαν εμπόδιο στους συντάκτες αυτού του site στον αγώνα για την απόκτηση του πολυπόθητου πτυχίου.

Τα λάθη ήταν όλα δικά μας. Και μπράβο μας.                               

                                        

1. Άκουγα Slipknot και διάβαζα Βυζαντινή Φιλολογία

Slipknot iowa

Τα έχουμε πει ξανά: το Βυζάντιο είναι σούπερ dark περίοδος που θα έκανε το GoT να κλαίει σα μικρό παιδάκι σε real time σύγκριση. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να ακούς heavy metal όταν καλείσαι να αποστηθίσεις τον Ρωμανό τον Μελωδό. Το κάναμε, πατώσαμε, πάμε παρακάτω.

 

2. Αντί για μάθημα έδωσα πόνο στο Τάβλι στο κυλικείο

το ταβλι

Και γιατί όχι θα μου πεις αφού με πούλια και ζάρια παίζεται το εθνικό σπορ των φοιτητών. Θα σου απαντήσω πως υπάρχουν και προτεραιότητες αδερφέ. Αλλά το θέμα είναι αλλού βασικά: εμένα δε μου αρέσει το τάβλι καθόλου, ποτέ δεν παίζω. Τότε όμως μου φάνηκε καλή ιδέα.

 

3. Πήγα σερί από μπαράκια και ρεμπετάδικα στα αμφιθέατρα

 Animal House

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια –ιδιαίτερα όταν καταλήγεις να πίνεις κοκκινέλι από το χωριό, 7 η ώρα το πρωί, σε σπίτι φίλου, έτσι για το σβήσιμο ενώ δίνει μάθημα πρωινό.

 

4. Κατέκτησα όλη την Ευρώπη στο Medieval Total War 2

medieval2 total war 12

Και σου λένε είσαι 4ο έτος και χρωστάς 25 από τα 50 μαθήματα του πτυχίου. Και λες και τι με αυτό, να αγχωθώ; Όχι είμαι γενναίος εγώ! Και αντί για εντατικό διάβασμα ρίχνεις κάτι εντατικά 12ωρα προσπαθώντας να κατακτήσεις την ήπειρο με τα φουσάτα σου. Κάψιμο και επόμενη εξεταστικούλα παρακαλώ πολύ.

 

5. Έδινα μάθημα το απόγευμα αλλά είχε Rockwave

1200px Judas Priest Sweden Rock 2008

Ανακοινώνεται πρόγραμμα μαθημάτων και βλέπεις ότι στα τέλη Ιουνίου ένα από αυτά πέφτει την ίδια ώρα που θα εμφανίζονται οι Judas Priest στη Μαλακάσα το 2008. Τι κάνεις; Το καις πριν καν αρχίσει, είπαμε υπάρχουν και προτεραιότητες στη ζωή.

 

6. Χώρισα σε περίοδο εξεταστικής

zac crying

Παραβίασα τον πιο βασικό από όλους τους ιερούς νόμους που κάθε φοιτητής οφείλει να σέβεται. Και τιμωρήθηκα για αυτό. Τσίπουρα σε καφενείο για να φύγει ο καημός και 0 στα 7 σε μία και μόνο εξεταστική. Αμάρτησα γιατί την αγαπούσα.

 

7. Έλιωσα στο MSN για ατέλειωτη ευχαρίστηση

teenage friends

Ωραία μπορεί να μη θυμάσαι το MSN, βάλε στη θέση του tinder, facebook ή όποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο θες. Το θέμα είναι ότι είσαι επί πτυχίω και νιώθεις μοναξιές. Πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα. Αλλά όχι, εσύ μένεις άυπνος να την πέφτεις ιντερνετικά σε Λευκορωσίδες 6 η ώρα τα ξημερώματα.

 

8. Έπαιζε ημιτελικό Mundobasket η Εθνική Ελλάδος

garrett ellwood getty

Τι δεν καταλαβαίνεις; Λες να έχανα τον θρίαμβο της Εθνικής επί της Αμερικής στην Ιαπωνία; Όχι φίλαράκι δεν παίζει. Να αλλάζανε την εξέταση ώρα και μέρα οι απάτριδες που θα μου πούνε εμένα να πάω να δώσω! Αντίο εξεταστική Σεπτεμβρίου που είχα ένα μόνο μάθημα να δώσω.

 

9. Αμάρτησα για το Προφιτερόλ μου

popping gif

Έφαγα εν γνώσει μου ένα γλυκάκι 4 ημερών που είχε ξεμείνει στο ψυγείο με το που ξύπνησα. Το μεσημέρι έδινα μάθημα. Λίγο μετά το μεσημέρι με έπιασα κόψιμο την ώρα που εξεταζόμουν. Ευτυχώς Παναγίτσα μου έπεσα στη μόνη τουαλέτα της σχολής που είχε χαρτί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved