associated press 10 πραγματικές ιστορίες του Bill Murray που επιβεβαιώνουν τον μύθο του

Αν έχεις περάσει τα 70 και ακόμα πιστεύουν πως είσαι cool, τότε σίγουρα έχεις μερικές πολύ καλές ιστορίες να πεις.

Όχι, ο Bill Murray δεν είναι ο θείος που κάθεται με τη νεολαία, είναι ο θείος τον οποίο κυνηγάει η νεολαία για να κάτσει μαζί του και υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι για να το κάνει αυτό. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις έναν ρόλο του Bill Murray από μια ακόμα παράξενη ιστορία του που γίνεται viral. 

Είναι σαν να κάνει ρεπεράζ για την επόμενη σουρεαλιστική ταινία του Wes Anderson. Δοκιμάζει τα όρια του κοινού και τις αντιδράσεις του μπλέκοντας την περσόνα του στο πραγματικό σενάριο της ζωής του και στη συνέχεια είναι σαν να μεταφέρει την ιστορία του σε κάποια ταινία. 

 

 

Τον έχουμε δει σε πολλές ταινίες να υποδύεται τον απρόσκλητο εισβολέα στις ζωές των άλλων, από το Lost in Translation, μέχρι το πρόσφατο On the Rocks. Δεν είναι ο σεβάσμιος ηλικιωμένος που έρχεται να δώσει λύση στα προσωπικά προβλήματα των νέων με τη συσσωρευμένη εμπειρία των δεκαετιών που τον βαραίνουν. Είναι περισσότερο το παιδί που έχει ο καθένας μέσα του. Βλέποντας κάποιον σε αυτή την ηλικία να μην ντρέπεται να αφήσει ελεύθερο αυτό το παιδί να παίξει, να χτυπήσει και να τσαλακωθεί, αποκτά την αυτοπεποίθηση να το αφήσεις κι εσύ. 

Κι επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις κάπου τον Bill Murray εκτός Νέας Υόρκης, ας πάρουμε έμπνευση από τις καλύτερες απρόσμενες ιστορίες του.

Αν περπατάς με τηγανητές πατάτες στο χέρι, αυτές κινδυνεύουν από τον Bill Murray

Ένας τουρίστας έβγαινε από ένα εστιατόριο McDonald’s στην 7η λεωφόρο με μία μερίδα πατάτες τηγανητές στο χέρι. Ξαφνικά νιώθει το χέρι ενός αγνώστου να πλησιάζει τις πατάτες του και να του τσιμπάει μία. Πριν καλά-καλά καταλάβει τι γίνεται γυρίζει και βλέπει τον Bill Murray να τρώει την κλεμμένη πατάτα.

Σαν να έχει κλέψει κάτι αξίας, διασχίζει γρήγορα την λεωφόρο και φωνάζει «Δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς». Οκ, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, οι τηγανητές πατάτες είναι ανεκτίμητης αξίας και ήταν λογικό που εξαφανίστηκε σαν κλεφτρόνι. 

O Bill Murray μπορεί να εκτιμήσει τις επικοινωνιακές ικανότητες κάποιου κωφού   

Στα γυρίσματα του Groundhog Day o Murray είχε αρκετές προστριβές με τον σκηνοθέτη Harold Ramis. Προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους προσέλαβε έναν βοηθό για να κρατά ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο βοηθός που διάλεξε ήταν κωφός και ήξερε μόνο τη νοηματική. Κανείς άλλος δεν ήξερε τη νοηματική και προφανώς η επικοινωνία πήγε περίπατο. Ο Bill Murray πάντως μπήκε στη διαδικασία κι έμαθε τη νοηματική, το πρόβλημα το είχαν οι άλλοι.

Ο Bill Murray έχει δώσει συνέντευξη τύπου από το press room του Λευκού Οίκου

 

 

Όλοι ξέρουμε αυτούς τους τύπους που εκμεταλλεύονται τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για να μεταφέρουν το δικό τους ευφάνταστο μήνυμα. Ε, ο Bill Murray το έκανε λίγο καλύτερα κλέβοντας το βήμα του Barack Obama.

Εκείνες τις μέρες βρισκόταν στην αμερικανική πρωτεύουσα για να παραλάβει κάποιο βραβείο και βρέθηκε στο press room. Με το που τελείωσε η ενημέρωση των συντακτών ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κυρίως για τους Chicago Cubs που είχαν πολύ καλή χρονιά το 2016. 

Το brainstorming μεταξύ Hunter S. Thompson και Bill Murray γέννησε ένα νέο άθλημα      

Και στους άρεσε το γκολφ όπως και η σκοποβολή, γιατί να μην μπορούσαν να συνδυάσουν αυτές τις δύο αγάπες; Χωρίς να ξέρουμε τι μπορεί να είχε προηγηθεί, μια σύντομη μεταμεσονύχτια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο επιφανών αντρών, κατέληξε στο Shotgun Golf.

Οι κανόνες του αθλήματος είναι πάρα πολύ απλοί. Είναι σαν ένα κανονικό παιχνίδι golf μεταξύ δύο παικτών και την ώρα που κάποιος στέλνει το μπαλάκι σε κάποια τρύπα, ο άλλος έχει δικαίωμα να το πυροβολήσει με κάποια επαναληπτική καραμπίνα. Είναι τόσο βαρετό άθλημα το γκολφ που απορούμε πραγματικά πώς και δεν έχει γίνει ακόμα δημοφιλής αυτή του η παραλλαγή.

Εκείνη η στιγμή που ο Bill Murray κράσαρε σε bachelor party

 

 

Πόσες φορές δεν έχετε πιέσει εκείνο τον φίλο σας που έχει σταθερή σχέση να παντρευτεί για να κάνετε ένα επικό bachelor party; O Bill Murray είναι πολύ cool και πολύ μεγάλος για να παρακαλάει, απλά πηγαίνει απρόσκλητος σε όποιος bachelor party θέλει.

Όλα συνέβησαν σε ένα εστιατόριο στη Νότια Καρολίνα όπου ο Murray έπινε τα ποτά του στην μπάρα, ενώ λίγο πιο δίπλα μια αντροπαρέα αποχαιρετούσε την ελευθερία του φίλου τους. Δεν έχασε ευκαιρία και έβγαλε έναν αυθόρμητο λόγο για το νόημα του γάμου όταν βρίσκεις τη μοναδική σου αγάπη και ταυτόχρονα έκανε ένα παραλληλισμό των bachelor party με τις κηδείες, και τα δύο γίνονται για τους υπόλοιπους και όχι για το τιμώμενο πρόσωπο.

Όλοι έχουν δικαίωμα στην ποίηση, ακόμα και οι εργάτες

 

 

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής μιας εστίας ποίησης, ο Bill Murray σκέφτηκε να δώσει μια ιδέα στους οικοδόμους που την έφτιαχναν για το πόσο σημαντικό ήταν το έργο τους. Με πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας, ο Murray απήγγελλε τρία διαφορετικά ποιήματα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της τέχνης. 

Σε αντίθεση με τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, οι οικοδόμοι απόλαυσαν την ποίηση από τα χείλη του Murray, και ειδικά τη χιουμοριστική του προσέγγιση.

Έχει πείσει τον Clint Eastwood να τραγουδήσουν μαζί καραόκε

 

 

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον Clint Eastwood να τσαλακώνεται με αυτόν τον τρόπο και αυτό ίσως το κίνητρο του Bill Murray για να τον ανεβάσει στη σκηνή. Παρά την αρχική του αμηχανία ο βλοσυρός Dirty Harry μαλακώνει και αφήνεται στη διονυσιακή ατμόσφαιρα του καραόκε. Με τον Murray σε ρόλο εμψυχωτή και δεύτερης φωνής, έδωσε μια από τις πιο διασκεδαστικές ερμηνείες του. 

Ο Bill Murray μερικές φορές μπαίνει και πίσω από την μπάρα

Ήταν στο περιθώριο του SXSW και το Houston αυτή την εποχή κατακλύζεται με χιλιάδες επισκέπτες. Δεν θέλει και πολύ για να γίνει δύσκολη η εξυπηρέτηση σε ένα μπαρ, εκτός κι αν είναι ο Bill Murray ανάμεσα στους θαμώνες. Τι μέσα, τι έξω από τη μπάρα σκέφτηκε ο Murray και άρχισε να σερβίρει τεκίλες στους πελάτες. 

 

 

Του άρεσε τόσο πολύ ένα εστιατόριο που άφησε το βιογραφικό του για να δουλέψει εκεί  

Και δεν ήταν καν κάποιο fine dining εστιατόριο, αλλά ένα ασιατικό φαστφουντάδικο στο αεροδρόμιο της Ατλάντα. Ήταν ο τρόπος για να επιβραβεύσει τους προϊσταμένους του καταστήματος γιατί έβλεπε ότι οι υπάλληλοι ήταν πραγματικά πρόσχαροι και ευτυχισμένοι με τη δουλειά τους.

Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρήκαν την αίτηση και την ανέβασαν στα social media καλώντας τον Bill Murray να πιάσει δουλειά όποτε θέλει.

Έχει παρεισφρήσει στις φωτογραφίες γάμου ενός ζευγαριού

Προφανώς έχει ένα θέμα με τους γάμους ο Murray και δεν χάνει ευκαιρία για να χωθεί σε κάποιον. Οι Ashley Donald και Erik Rogers πόζαραν για το αλμπουμ του γάμου τους στα τουριστικά σημεία του Charleston μέχρι που τους πήρε χαμπάρι ο περαστικός Bill Murray. Τότε άρχισε να κάνει γκριμάτσες πίσω από τον φωτογράφο για να χαλάσει τις πόζες του ζευγαριού.

Σε κάποια φάση σήκωσε το πουκάμισό του, άφησε ακάλυπτη τη  κοιλιά του και άρχισε να την χτυπά σαν τύμπανο. Ήταν το σύνθημα για να τον καλέσουν στις φωτογραφίες τους, μόνο έτσι θα τους άφηνε να συνεχίσουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved