Το σηκώσαμε ΑΔΕΡΦΙΑ!

Το Ratpack.gr ψηφίστηκε ως το «Καλύτερο Νέο Site» στα DIME 2017 και το χαρήκαμε όσο δεν πάει.

Αυτά καλό είναι να  γίνονται. Και αφού γίνονται οφείλεις να το γιορτάζεις. Είναι ωραίο να είσαι ρούκι. Ο ρούκι έχει όλο τον ενθουσιασμό και την άγνοια κινδύνου για να πάει μπροστά. Ακόμα πιο ωραίο είναι να είσαι ρούκι και να παίρνεις βραβείο.

Κάπως έτσι νιώσαμε χτες στα 4α Digital Media Awards, τον σπουδαίο και πιο σημαντικό θεσμό για τα ψηφιακά μέσα στην Ελλάδα. Το Ratpack πήρε το χρυσό στην κατηγορία Best New Entry, ακριβώς 7 μήνες από τότε που βγήκαμε στον αέρα (24/10). Μόλις ο ο Γιώργος Πολυμενέας και ο Κωστής Αλβανός ανέβηκαν στην σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο, αέρας γεμάτος τυρινίνι πλημμύρισε την αίθουσα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Αυτό είναι βραβείο που ανήκει σε όλη την (αντρο)παρέα του Ratpack: τον Ντίνο Ρητινιώτη, τον Κώστα Χρήστου, τον Γιώργο Ρομπόλα, τον Χρήστο Μπαρούνη και τον Χρήστο Κάβουρα, τους εξωτερικούς μας συνεργάτες και βεβαίως τις δύο κοπέλες μας, τη Γωγώ Φούντα και τη Σοφία Μαυραντζά. Ανήκει και στους πολύτιμους συνεργάτες μας στο Creative, στο Marketing και στο Εμπορικό, στο Multimedia Hub, στο Audience Development, στο IT και στους developers, χωρίς τη συμβολή των οποίων τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει.

Πάνω από όλα όμως, είναι ένα βραβείο που ανήκει σε εσένα, που μας επισκέπτεσαι, μας διαβάζεις, αφήνεις τα σχόλιά σου, στέλνεις μηνύματα και είσαι πάντα εκεί. Από την πρώτη μέρα ο σκοπός του Ratpack ήταν να μιλήσει για την αντρική παρέα, όπως μιλάνε οι παρέες μεταξύ τους, όπως μιλάς εσύ με τους φίλους. Εμπνεύστηκε από τα παλιά, από τους ήρωες των δικών μας πατεράδων, για να φτάσει στο σήμερα και να πάει ακόμα πιο μακριά. Κάθε μας κείμενο και κάθε μας ιδέα έχει στο επίκεντρο εσένα, θέλουμε να αφορά την καθημερινότητα και τη ζωή σου. Να σε αγγίζει, να ταυτίζεσαι, να το νιώθεις κομμάτι από το δικό σου εαυτό, από τη δική σου παρέα.

Αυτό είναι το πρώτο βραβείο για το Ratpack, οπότε εξ ορισμού θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Είναι το πρώτο από τα επόμενα που θα δουλέψουμε σκληρά για να έρθουν. Όπως λένε όμως και οι παλιοί προπονητές: Κοιτάμε κάθε βραβείο ξεχωριστά, χαμηλά το κεφάλι, 11 αυτοί 11 εμείς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά αν έχεις καλή παρέα καμία πρόκληση δεν είναι αξεπέραστη. Και εμείς έχουμε την καλύτερη, εσένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved