Κάν’ το όπως ο Πετρούνιας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει την θέληση, έχει τον τρόπο, έχει όμως και το κατάλληλο παπούτσι. 

 

Στα 34 μου, έχοντας φορέσει μερικές δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) ζευγάρια παπούτσια στα πόδια μου, θα μπορούσα να σταθώ σε δύο τα οποία έχω συνδέσει με ισάριθμες σημαντικές φάσεις της ζωής μου. Βασικά, τα έχω συνδέσει με καταστάσεις που περιείχαν πολύ κόπο και ακόμα πιο πολύ πόνο. Δεν μιλάω, δηλαδή, για σκαρπινάκια που τα φόρεσα και πήγα καμαρωτός σε ένα πάρτι που πέρασα ωραία, ούτε για ποδοσφαιρικά με τάπες που συνόδευσαν μια μεγάλη νίκη σε έναν κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα της εφηβείας μου.

Μιλάω για τις στρατιωτικές αρβύλες και ένα ζευγάρι αθλητικά. Με τις πρώτες έβγαλα μια πορεία 44 χιλιομέτρων με 22 κιλά στην πλάτη. Με τα δεύτερα, τον πρώτο μου Μαραθώνιο.

Δύο τερματισμοί πάνω στους οποίους είχα ποντάρει τα προσωπικά μου όρια και είδα τελικά να καρπώνομαι τις αποδόσεις του φιλόδοξου αυτού πονταρίσματος. Δύο τερματισμοί που ήρθαν ξανά στο μυαλό μου όταν διάβασα για τη νέα συνεργασία του Λευτέρη Πετρούνια με τη Reebok.

Δείξε μου το παπούτσι σου να σου πω ποιος είσαι

Ένας Χρυσός Ολυμπιονίκης κι ένα global fitness brand, αποφάσισαν να πορευτούν από κοινού την επόμενη διετία, μια συμπόρευση που δείχνει δύο πράγματα. Ότι ο πρώτος όχι απλά κάτι κάνει καλά, αλλά έχει βρει τον τρόπο να ποντάρει και σε ελκυστικά προσωπικά στοιχήματα, δείχνοντας παράλληλα απόλυτη αφοσίωση σε έναν τεράστιο στόχο: να διευρύνει τους ορίζοντες και τις δυνατότητές με σκοπό να γίνει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Να συμπλεύσει, δηλαδή, με τη #BeMoreHuman φιλοσοφία της Reebok και να διαψεύσει όλους εκείνους που μετά το εξαιρετικό του πρόγραμμα στον τελικό των κρίκων το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο, γύρισαν και είπαν πως αυτό ήταν το καλύτερο πρόγραμμα της καριέρας του. Ο Πετρούνιας, που συνεχίζει καθημερινά να δίνει στην προπόνησή του την προσοχή που της πρέπει, είναι από τους αθλητές εκείνους που στο ψηλότερο σκαλί του Ολυμπιακού βάθρου δεν βλέπουν το τέλος αλλά την αρχή για νέες επιτυχίες και προσωπικές υπερβάσεις.

Όσοι τον γνωρίζουν, άλλωστε, έχουν να λένε για τη μεθοδικότητα, την επιμονή και κυρίως για την αισιοδοξία του. Από τα 5 του χρόνια που πρωτοήλθε σε επαφή με τον κόσμο της ενόργανης, μέχρι τα 25 που είδε την Παγκόσμια Ομοσπονδία να δίνει το όνομά του σε άσκηση στους κρίκους (εκείνη την περίφημη με τον ανάποδο σταυρό), η αθλητική του καριέρα μοιάζει βγαλμένη από τον κινηματογράφο και προφανώς έχει να μας δώσει ακόμα πολλά επεισόδια.

Όπως συμβαίνει όμως και στις επιτυχημένες χολιγουντιανές παραγωγές, έτσι και στην περίπτωση του Πετρούνια υπάρχει ένα πλούσιο backstage που καλό είναι να το γνωρίζουμε.

Σε αυτό, ο Λευτέρης Πετρούνιας, φορώντας το νέο training παπούτσι της Reebok, το νέο Nano 7, προετοιμάζεται σκληρά μέσα από μια σειρά γρήγορων ασκήσεων δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα όριά του σε πολλά και διαφορετικά είδη άσκησης. Σταθερότητα, κράτημα, αντίσταση, άνεση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Nano 7 και από τη στιγμή που ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός Χρυσού Ολυμπιονίκη, είμαι σίγουρος πως θα τα πάει μια χαρά και με τις δικές μου. Το ίδιο σίγουρος είμαι και για τις απαιτήσεις που αφορούν στους δικούς σου στόχους τους οποίους αν θες μπορείς να μοιραστείς μαζί μας κάνοντας τα απαραίτητα tags σε Facebook (@Reebok) και Twitter (@Reebokgreece).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved