Pexels Δύο ελληνικά νησιά που δεν βλέπουν την ώρα να επισκεφθούν οι Βρετανοί

Τόλμησε το Παρίσι να θεωρηθεί καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός πριν τα ελληνικά νησιά;

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι και τόσο μακριά όσο νομίζουμε, για αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται έρευνες γύρω από τους υποψήφιους προορισμούς ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με έρευνα της Ipsos, οι ειδικοί της Planet Cruise ανέλυσαν τα δεδομένα Google αναζητήσεων για 40 δημοφιλείς προορισμούς διακοπών των Βρετανών, καταλήγοντας κάπως έτσι στο Top 10 αυτού του καλοκαιριού.

Αρκετοί θα περιμέναμε στην κορυφή να βρίσκεται κάποιος ελληνικός προορισμός, ωστόσο, την πρώτη θέση κατέλαβε το Παρίσι, αφήνοντας την Κρήτη στη δεύτερη, ενώ μέσα στη δεκάδα βρίσκεται και η Σαντορίνη στην έβδομη θέση.

Χανιά και Ηράκλειο, 70 χρόνια πριν

Τι γράφτηκε για την Κρήτη;

Σύμφωνα με την έρευνα, το νησί της Κρήτης διαθέτει πολλά αξιοθέατα, με πιο χαρακτηριστικά τις όμορφες παραλίες της Μεσογείου. Η αύξηση στις αναζητήσεις για καλοκαιρινές διακοπές φτάνει το 51% και κάθε επισκέπτης της θα αγαπήσει τις πολυσύχναστες πόλεις όπως τα Χανιά και τα κρυμμένα διαμάντια κατά μήκος της νότιας ακτής.

 

 

Τι γράφτηκε για την Σαντορίνη;

Το νησί της Σαντορίνης ξεχωρίζει για το ρομαντικό του τοπίο, γεγονός που μετατρέπει την επίσκεψη στο νησί σε μια ονειρική απόδραση. Με 22% αύξηση στις αναζητήσεις, στη Σαντορίνη θα απολαύσετε μια οινική περιήγηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία του νησιού για να δοκιμάσετε ντόπιες ποικιλίες όπως το Ασύρτικο και το Αηδάνι.

 

Στη Σαντορίνη η καλύτερη θέα είναι αυτή που απολαμβάνεις από τη θάλασσα

Ποιες όμως τερμάτισαν ακόμα στο Top 10;

  1. Μαγκαλούφ (νησί Ισπανίας)
    4. Άμστερνταμ
    5. Μαγιόρκα
    6. Καναδάς
    8. Ισλανδία
    9. Βαρκελώνη
    10. Μαρόκο


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved