INTIME Η διπλή ξενέρα των φαν της Μπάρτσα είναι η πιο viral στιγμή της Euroleague

Καλά τα highlights του Ολυμπιακού, αλλά οι απαρηγόρητοι φαν των «μπλαουγκράνα» κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Όταν βαλτώνεις, ελπίζεις ο αντίπαλός σου να μην είναι σε καλύτερη κατάσταση από σένα. Με λίγα λόγια να αποφύγεις αυτό το «ενός κακού, μύρια έπονται» και στην περίπτωση των οπαδών της Μπαρτσελόνα, βίωσαν και την Σκύλλα και την Χάρυβδη ταυτόχρονα.

Εμ έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει από τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα τους και μάλιστα με τρόπο ταπεινωτικό, εμ ήξεραν ότι η μισητή αντίπαλος (Ρεάλ Μαδρίτης) έχει κλείσει εδώ και μιάμιση βδομάδα εισιτήριο για το Euroleague Final 4 και περιμένει ξεκούραστη.

 

 

Στο Βερολίνο φαίνεται ότι θα γίνει το καλύτερο Final 4!

Πώς μπορούσε να γίνει χειρότερο το παραπάνω κόνσεπτ;

Η αλήθεια είναι ότι ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό πόνεσε όλο το «Παλάου Μπλαουγκράνα», σε σημείο που το μόνο που θα απάλυνε τον πόνο τους ήταν ο αποκλεισμός της «Βασίλισσας» από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μην νομίζετε ότι το βγάζουμε από το μυαλό μας, ακούσαμε τα πανηγύρια και είδαμε τα χαρούμενα πρόσωπα των «μπλαουγκράνα» καθώς μάθαιναν τα (μέχρι εκείνη τη στιγμή) ευχάριστα, για το γκολ της Μπάγερν Μονάχου μέσα στη Μαδρίτη. Μόνο που σύντομα όλα άλλαξαν.

 

 

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι η Μπάρτσα θα ηττηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και δε θα συνεχίσει στο Final 4 της Euroleague, η είδηση της ανατροπής των Μαδριλένων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ήταν το τελειωτικό χτύπημα στις καρδιές των φιλάθλων της.

Οι αντιδράσεις τους όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι αρκετές για να τους «λυπηθείς» ή απλώς για να έχουμε μια viral είδηση. Πόση ξενέρα μαζεμένη να αντέξει ένας άνθρωπος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved