Το Starfield θα τρέχει επιτέλους στα 60fps

H Bethesda φέρνει την αναβάθμιση στο update στις 15 Μαΐου για τους χρήστες του Xbox. 

Οι παίκτες του Starfield στο Xbox δεν θα χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουν το όριο των 30 fps του παιχνιδιού. Ως μέρος του update που έρχεται στις 15 Μαΐου, η Bethesda θα επιτρέψει στους παίκτες του Xbox Series X να τρέξουν το παιχνίδι στα 60 fps. Ποτέ δεν είναι αργά τελικά.

Η επιλογή των 60 fps έρχεται ως μέρος πολλών νέων ρυθμίσεων προσαρμογής οθόνης. Το παιχνίδι θα σας επιτρέψει να δώσετε προτεραιότητα στα γραφικά ώστε να διατηρήσει ο παίκτης την υψηλότερη ανάλυση διατηρώντας παράλληλα την πλήρη λεπτομέρεια για ειδικά εφέ, φωτισμό και crowds ή να επιλέξετε να δώσετε προτεραιότητα στην απόδοση του ρυθμού των καρέ. Η Bethesda συνιστά την επιλογή της λειτουργίας απόδοσης κατά την εκτέλεση του παιχνιδιού στα 60 fps ή παραπάνω.

 

 

Συνιστά επίσης μια οθόνη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης (VRR) που τρέχει στα 120 Hz, αλλά δεν χρειάζεστε μια για να εκτελέσετε το Starfield σε υψηλότερο fps. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε περιστασιακά ‘‘σκισίματα’’ οθόνης και θα έχετε επίσης λιγότερες επιλογές για να προσαρμόσετε την οθόνη σας. Με μια οθόνη VRR, μπορείτε να επιλέξετε 30, 40, 60 ή μη περιορισμένες λειτουργίες ρυθμού καρέ.

Αρκετές άλλες λειτουργίες έρχονται με την ενημέρωση της 15ης Μαΐου, συμπεριλαμβανομένων πιο λεπτομερών χαρτών επιφανείας που θα διευκολύνουν την εξερεύνηση του περιβάλλοντός σας, καθώς και νέα εργαλεία προσαρμογής πλοίων και επιλογές παιχνιδιού, όπως η δυνατότητα πρόσβασης στο φορτίο του πλοίου σας από το inventory του παίκτη.

Άλλωστε ο διαστημικός κόσμος του Starfield αξίζει τα καλύτερα στα γραφικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved