ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ by Bushmills: Ένα αξέχαστο πάρτι από το Ratpack.gr

Γιορτάσαμε επτά χρόνια παρουσίας με ένα ξεχωριστό event με την υποστήριξη αγαπημένων brands, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στο Art Factory.

Συνεχίζοντας την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση "ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ", οργάνωσε και φέτος την απόλυτη εμπειρία πάρτι. Φίλοι, συνεργάτες και τυχεροί fans του Μέσου, έζησαν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χαμόγελα, μουσική, exclusive happenings, εκπλήξεις και δώρα από δημοφιλή brands, στο μοναδικό party edition by Bushmills.

Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς ο Νίκος Συρίγος, μίλησε για τις αξίες του Ratpack.gr και για τη σημασία της “Ημέρας του Άνδρα”. Ο Tik Toker Παναγιώτης Μαρκεζίνης υποδέχτηκε τους καλεσμένους με διασκεδαστικές ερωτήσεις, ενώ το opening act ανέλαβε ο πολύ ταλαντούχος ντράμερ, Άγγελος Πεντάρης. Η σκυτάλη στη συνέχεια πέρασε στον απολαυστικό stand-up comedian Σπήλιο Φλώρο, που με το ξεχωριστό του χιούμορ διασκέδασε τους καλεσμένους. Στο main act, η εκρηκτική Ξένια Γκάλη κράτησε το party tempo ψηλά όλο το βράδυ. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς, το εκλεκτό Bushmills Irish Whiskey, απογείωσε την βραδιά με μοναδικές δημιουργίες whiskey cocktails, τα οποία ετοίμασε αποκλειστικά για το event του Ratpack.gr.

Η παρέα του Ratpack.gr συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται δημιουργώντας πρωτότυπο περιεχόμενο και μοναδικές εμπειρίες τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τα brands που το εμπιστεύονται για την προβολή τους.

 

ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ by Bushmills: Ένα αξέχαστο πάρτι από το Ratpack.gr


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved