Μία συζήτηση με το επιτυχημένο ντουέτο του Phyxit που ξεκίνησε από την γυμναστική και κατέληξε στο Football Stories.

Αν η φυσιογνωμία τους σου φαίνεται γνώριμη, τότε δύο είναι τα σενάρια. Ή τους έχεις δει στην εκπομπή Football Stories παρέα με τον Γιώργο Λέντζα ή ο αλγόριθμος του TikTok και του Instagram τούς έχει βγάλει στο timeline σου. Βασικά υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο. Πιθανότατα να τους γνωρίζεις ήδη και να τους ακολουθείς στα social media. Αλλά αυτή η συνάντηση έγινε με σκοπό να τους μάθεις καλύτερα.

Ο Άγγελος Γιακουμίδης και ο Θοδωρής Πλακίδης είναι δύο ταλαντούχοι τύποι που βρίσκονται πίσω από το project “Phyxit”. Έναν χώρο όπου δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τα κλασσικά γυμναστήρια. Είναι ένας επαγγελματικός χώρος που συνδυάζει τη φυσικοθεραπεία με την προπόνηση. Στο “Phyxit” γίνεται αξιολόγηση του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται εκεί μέσα και εξατομικεύουν την προπόνηση πάνω στις ανάγκες του. 

 

 

Στη συζήτησή μας μιλήσαμε για το πόσο χιούμορ χωράει μέσα σ’ ένα πρόγραμμα γυμναστικής και φυσικοθεραπείας, για τη πιο δύσκολη στιγμή που έζησαν στο Football Stories, για το πού θα πάει όλο αυτό το κακό με τους fitness influencers, για το αν θα πήγαιναν σε reality σε περίπτωση που χρωστούσαν χρήματα και φυσικά για τον Γιώργο Λέντζα που τα κάνει όλα τόσο λάθος και όμως υπάρχει ακόμα λόγω της αστερόσκονής του.

Περισσότερα στο video της αρχής.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved