Κατερίνα Παπουτσάκη: Η γυναίκα που μεταμόρφωσε το αδιάφορο πηγούνι σε απόλυτο σημείο sexiness

Σήμερα γίνεται μία τιμιότατη 40άρα.

Η ηθοποιός, η γυναίκα, η μητέρα, η Κατερίνα. Για την ηθοποιό ας συμφωνήσουμε, ας αρκεστούμε κι ας ψιθυρίσουμε βαριεστημένα με ένα στόμα μια φωνή ένα λιτό κι απέριττο «Νταααξ», με στραβωμένο στόμα στα όρια εγκεφαλικού. 

Για την μητέρα, ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε.

Για τη γυναίκα, όμως, συμφωνούμε όλοι ότι μπορούμε να μιλάμε ώρες παιδιά, έτσι δεν είναι; Ή και όχι. Δεν είναι λίγες οι παρέες και οι συζητήσεις που έχουν περάσει από καστ γυναίκες αντίστοιχης επαγγελματικής ιδιότητας, αστείρευτης σεξουαλικότητας και όταν φτάνει η σειρά της, όταν το «Παπουτσάκη;» πέφτει στο τραπέζι, τότε, ενστικτωδώς, σχεδόν τηλεπαθητικά, η κοινή απάντηση είναι κατά μία λέξη πιο μακροσκελής από αυτή που αφορούσε την καλλιτεχνική της πορεία: 

«Νταααξ, γυναικάρα!»

Με τη μοναδική διαφωνία ή παραφωνία στην ομώφωνη απάντηση να έρχεται από έναν πιο ένθερμο υποστηρικτή της και να περιορίζεται σε ένα και μόνο γράμμα: «Νταξ, Η γυναικάρα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η 40άρα πλέον Κατερίνα, κατάφερε να κρατήσει αυτό το ίδιο και αναλλοίωτο στοιχείο σε κάθε ρόλο και εμφάνισή της, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε κάθε ρόλο της σε χαζοκούτι, θέατρο και μεγάλη οθόνη.

Από μικρόύς και μεγάλους ρόλους της τηλεόρασης (Κόκκινους Κύκλους, 10ες Εντολές, Κωνσταντίνου και Ελένης, Μίλα μου βρώμικα), κινηματογραφικές σάχλες (Φιλί της Ζωής, I love Καρδίτσα κλπ), ή και θεατρικές παραστάσεις, ακόμη και μιούζικαλ, κατάφερε να έχει αυτό το ΕΝΑ κοινό χαρακτηριστικό.

Κι ας μην είχε αυτό το ένα μυστικό, που κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούσε να λανσάρει για να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη, βλέποντας στο πρόσωπό της την νέα Εθνική Σταρ. Ακόμη κι εκεί, όμως, σε αυτή την παταγωδώς αποτυχημένη και ομολογουμένως ιερόσυλη απόπειρα, η Κατερίνα κράτησε κεφαλαίο αυτό το «Κ» που την ακολουθεί πιστά, στην αρχή, όχι μόνο του ονόματός της, αλλά και του πρώτου χαρακτηριστικού που κουβαλούσε και κουβαλά.

 

Στα 20, στα 30, στα 40

Το πρόσωπο, το βλέμμα, το σώμα, μέχρι και το πιγούνι, ή μάλλον, ΚΥΡΙΩΣ το πιγούνι που έκανε τους άντρες να στρέψουν τα μάτια τους από τα κλισέ και συνηθισμένα γυναικεία σημεία που τους ελκύουν. 

Τι να κάνεις...  Υπάρχουν οι γυναίκες που στους άντρες κοιτάνε τα δάχτυλα, τα μάτια, τα αυτιά. Υπάρχουν, όμως, κι αυτές οι γυναίκες που κάνουν τους άντρες, καμιά φορά, να εντυπωσιάζονται με αντίστοιχο γυναικείο τρόπο, από μικρές τέτοιες λεπτομέρειες.

Χρόνια πολλά Κατερίνα. Είθε να έχεις πάντα αυτό το «Κ», αρχικό του ονόματος κι αρχικό του πιο συνηθισμένου επιθέτου που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν ακούν το όνομά σου, να σε συνοδεύει. Ως γυναίκα, ως μάνα, ακόμη και ως γιαγιά. 

Ακολουθούν 20 φωτογραφίες της για να γιορτάσουμε τα διπλάσιά της χρόνια...

Υ.Γ: Και για να μη ξεχνιόμαστε... Καλή λευτεριά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved