Καμιά και ποτέ δεν πόζαρε όπως η Rihanna

Στεκόμαστε με θαυμασμό μπροστά στην ολοκαίνουργια, καυτή φωτογράφισή της.

«Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το γυμνό. Το αντιμετώπιζα ως κάτι φυσιολογικό γιατί είναι κάτι φυσιολογικό».

Αυτή η ατάκα της Rihanna συνόδεψε τη φωτογράφιση της πριν μερικά χρόνια στο GQ - μία από τις πιο σέξι που έχει κάνει στην καριέρα της. Και πράγματι, αν ήταν κάτι που θαυμάζουμε στην Rihanna, είναι πως δεν φοβάται να «τσαλακώσει» την εικόνα της.

 

 

Μπορεί να έχει βγάλει εκατομμύρια χάρη στο τραγούδι -τα οποία δικαίως τα αξίζει τόσο για τις ικανότητες της σε αυτό, όσο και για τις πωλήσεις- αλλά δεν θα διστάσει ποτέ να κάνει κάτι επειδή φοβάται τι θα πει ο κόσμος.

Η Rihanna είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί topless στον δρόμο και στη σκηνή, που πηγαίνει σε strip clubs με την παρέα της, που αν σε δει και της αρέσεις δεν θα κωλώσει να μην σου πει «είσαι πολύ ωραίος». Το έχει ήδη κάνει με έναν φαν της. Αυτό θέλουμε στους σταρς εκεί έξω. Να είναι γήινοι και προσιτοί. Να κρατούν τον χαρακτήρα τους ακόμη και αν η καριέρα τους κινδυνεύσει εξαιτίας των επιλογών τους.

 

 

Η παρακάτω επιλογή ωστόσο, είναι μία από τις καλύτερες που αποφάσισε να κάνει η Rihanna μέσα στο 2019. Η φωτογράφισή της για την εταιρεία εσωρούχων Savage x Fenty, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τον κανόνα που λέει ότι κάποιες γυναίκες, ακόμη και αν δεν έχουν άμεση ανάγκη τα επιπλέον χρήματα από τέτοιες δουλειές, γουστάρουν να γδυθούν για τον φωτογραφικό φακό. Να αφήσουν μία σέξι αίσθηση ακριβώς όπως κάνει η Rihanna τόσο στις φωτογραφίσεις της, όσο και στα live που χορεύει πάνω σε θαυμαστές της.

 

 

Αν και καμία ποτέ, δεν κατάφερε να ποζάρει με τον ίδιο τρόπο και την ίδια έκφραση. Απόλαυσε την στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved