Η νίκη της Ειρήνης Καζαριάν είναι μια ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού μόντελινγκ

Λίγα λόγια και πολλές φωτογραφίες για την νικήτρια του GNTM.

Είναι πλέον η αδιαμφισβήτητη νικήτρια του Greece’s Next Top Model. Μετά από μία πολυσυζητημένη πορεία μέσα στο παιχνίδι, η Ειρήνη Καζαριάν έφυγε με 50.000 και με ένα συμβόλαιο για το πρακτορείο Place Models που εδρεύει στο Αμβούργο. Και κακά τα ψέματα, της αξίζει. Γιατί εκτός από την συμπάθεια του κόσμου, η πιτσιρίκα του GNTM δούλεψε σκληρά. Όμως η νίκη της, συμβολίζει πολλά περισσότερα.

 

 

Η Ειρήνη είχε κάνει κάποιες φωτογραφήσεις πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με το πάνελ του σόου και ιδιαίτερη την Βίκυ Καγιά, χρειαζόταν σκληρή δουλειά για να μπορέσει να χτυπήσει τον μετέπειτα ανταγωνισμό στον κόσμο του modeling. Από τα 12 της ήθελε άλλωστε να ασχοληθεί με τον χώρο και αυτός ήταν και ο λόγος που δοκίμασε την τύχη της.  

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό.

 

 

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε και αυτό. Με τον Βαϊμάκη έχουμε περάσει από διάφορα αντρικά έντυπα. Υπήρξαν πολλά κορίτσια εκεί μέσα που -εάν και εφόσον το επιθυμούσαν- θα κέρδιζαν μία φωτογράφιση για να βγάλουν το πιο σέξι στοιχείο τους. Σίγουρα αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν πολύ πιο καλλιτεχνικό και ξεκάθαρα μαζεμένο. Όμως υπάρχουν μοντέλα που μπορούν το σέξι να το δουλέψουν πολύ καλύτερα. Γιατί; Γιατί το έχουν. Η νίκη της Καζαριάν είναι και μία καλή ευκαιρία να κυνηγήσουν ακόμα περισσότερα κορίτσια το modeling – κάτι το οποίο έχει ξεφτίσει στις ημέρες μας γιατί υπάρχουν λίγα περιοδικά.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Backstage photoshoot

A post shared by Irini Noune Kazaryan (@nounekazaryan) on

 

Όμως αυτό που μένει είναι η απόδειξη ότι αν δουλέψεις σκληρά μπορείς να καταφέρεις πράγματα. Τα σαγόνια μας δεν κρέμονται άδικα όποτε αντικρίζουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν αρκούσε όμως μόνο το γεγονός ότι είναι μία ωραία γυναίκα. Έχει φροντίσει να μας μαγέψει δουλεύοντας σκληρά στις δουλειές που έχει αναλάβει. Και πιστέψτε με, επειδή έχουμε παραβρεθεί σε πολλές φωτογραφήσεις, το να πάρεις μία σωστή πόζα που θα καταφέρει να μαγνητίσει το κοινό, είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι πιστεύει ο κόσμος.

Η Καζαριάν ωστόσο το είχε. Και κάθε δουλειά που πραγματοποιούσε ήταν καλύτερη από την άλλη. Δεν είναι τόσο το κομμάτι των φωτογραφήσεων, όσο το πείσμα που δείχνει ένα μοντέλο για να πάει την δουλειά του ένα βήμα παραπέρα. Στο τέλος της ημέρας αυτό θέλουν και οι παραγωγοί και οι φωτογράφοι και η σύνταξη που κοιτάζει τα shootings μαζί με τους γραφίστες προσπαθώντας να καταλήξουν σε φωτογραφίες για τα print.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως την Καζαριάν θα την ξαναδούμε. Και ευελπιστούμε να δούμε άλλες τόσες Καζαριάν που να μην ξέρουν μόνο πώς θα φωτογραφηθούν για το Instagram, αλλά να είναι ικανές για επαγγελματικές δουλειές. Πέρα από το επαγγελματικό, η Ειρήνη μας άρεσε και σαν στιλάκι. Ήταν πολύ προσιτή και πολύ γήινη, χωρίς να πουλάει μούρη και χωρίς να ντρέπεται να πει αυτό που σκέφτεται. Και αυτό το ψάχνουμε εκεί έξω στις γυναίκες.

Όσο για το κομμάτι της ομορφιάς της; Αυτό το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή. Και μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ για να το εμπεδώσουμε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved