Τα 5 Supermodels που έκαναν ξεχωριστά τα '90s

Η Claudia Schiffer έχει σήμερα γενέθλια και το Ratpack θυμάται...

Δεν λέμε πως μας χαλάει η εποχή μας, κάθε άλλο. Ανοίγοντας το PC, συνδεόμαστε αυτόματα σε Facebook και Instagram και το μάτι μας όλο και σε κάποια Kate Upton,  Irina ShaykRita Ora ή την υπέρτατη Adriana Lima θα πέσει.

Για όσους υπήρξαν νέοι την περίοδο των 90’s, της εποχής που αντί για ιστοσελίδες, ξεφύλλιζες τις απλές και τίμιες σελίδες των περιοδικών και απολάμβανες τις μεγάλες των 90’s σχολής, τότε που αντί για «κλικ» σαλιώναμε την άκρη του δαχτύλου μας για να γυρίσουμε σελίδα στην επόμενη πόζα των τότε Supermodels, σκεφτόμαστε το εξής: πόσο άδικο να μην έχουμε ίντερνετ στα νιάτα μας

 

magazine

 

Ένα από τα Supermodels-ονειρώξεις εκείνης της εποχής η Claudia Schiffer έχει σήμερα γενέθλια (49 ετών) αλλά σίγουρα δεν πάλιωσε. Και επειδή κανείς δεν ξεχνά τη Γερμανίδα Καλλονή αλλά και τις υπόλοιπες όμοιές της, ανοίγουμε το κουτί των αναμνήσεων και σου θυμίζουμε τα 5 Supermodels που έκλεισαν ή κλείνουν σύντομα μισό αιώνα ζωής και έκαναν τη δεκαετία του ’90 ξεχωριστή.

 

1. Claudia Schiffer (49 ετών)

Πρώτη ένεκα ημέρας, πρώτη και καλύτερη στα πάντα. 

 

2. Linda Evangelista (53 ετών)

Μόνο και μόνο ότι το 2008 ψηφίστηκε ως το «Κορυφαίο Supermodel όλων των Εποχών» τα λέει όλα. Πονάει λίγο που πλέον είναι 100 παρά 47, αλλά κομμάτια ας γίνει...

 

3. Cindy Crawford (53 ετών)

Βλέμμα θανατηφόρο, κορμί κεραυνοβόλο. Και ποιος δεν ζήλεψε τον William Baldwin που την πασπάτευε στην ταινία «Fair Game».

 

4. Naomi Campbell (49 ετών)

H Naomi μπορεί να είναι 49 αλλά κάθε φορά που την κοιτάς μοιάζει νεότερη και κυρίως ομορφότερη.

 

5. Kate Moss (45 ετών)

Μπορεί να μην είναι κοντά στα 50 αλλά την αφήνεις εκτός λίστας; Τα τελευταία χρόνια βέβαια κάνει κακή ζωή ωστόσο ακόμα και έτσι τα γόνατά μας συνεχίζουν να λυγίζουν στη θύμηση της περιόδου όπου μεσουρανούσε.

 

Τώρα που τις είδες όλες, τώρα που ζωντάνεψαν οι ένδοξες εποχές από τα μικράτα σου, δώσε απλόχερα την ψήφο σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved