Σβήνουμε τα 33 κεράκια για την Bar Refaeli με 12 σέξι φωτογραφίες της

Μία αποθέωση για το ωραιότερο κορίτσι που πέρασε από το κρεβάτι του DiCaprio.

Πριν την ανακαλύψει ο DiCaprio, την είχε ανακαλύψει η Victoria’s Secret. Και πριν την Victoria’s Secret, την είχε ανακαλύψει ο φακός του Sports Illustrated. Κάπως έτσι σαν ντόμινο κύλησε η ζωή και η καριέρα της Bar Refaeli, που πλέον είναι μαμά ετών 33 και δείχνει πιο σέξι από ποτέ.

Μπήκε στις ζωές μας λίγο πριν το λυκόφως των μεγάλων αντρικών περιοδικών. Το FHM την ανακήρυξε ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη, το GQ έκανε λόγο για την πιο «επιδραστική γυναίκα στο αντρικό φύλο», ενώ ο Leonardo DiCaprio είχε αναφερθεί σε αυτή ως «ό,τι πιο ωραίο έχω δει στη ζωή μου». Και να που για μία φορά όλες οι παραπάνω ατάκες, ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.

Μπορεί η Bar να έχει πλέον μία πιο προσεγμένη εικόνα στα social media και τις φωτογραφήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τραβήξει το βλέμμα ενός άντρα. Απεναντίας. Στα 33 της, η Bar με τις φωτογραφίες του Instagram της, θα σε κάνει να θυμηθείς τα πρώτα βήματα στον χώρο, όταν για πρώτη φορά έκανε το σαγόνι σου να πέφτει στο πάτωμα.

Ας σβήσουμε τα κεράκια της με 12 σέξι φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved