«Θα σε παντρευτώ ΜΟΝΟ αν μπεις στον ίσιο δρόμο»

Ο Μπάμπης Κόλλιας έπαθε Ελένη Λουκά.

Η μάνα μου κάθε πρωί που ξυπνάω μού λέει: «Πότε θα παντρευτείς επιτέλους ρε παιδάκι μου; Βρες επιτέλους ένα καλό κορίτσι να νοικοκυρευτείς»

Η απάντησή μου; «Άσε μας ρε μάνα οφουυυ».

Ώρες-ώρες με μπριζώνει τόσο που μου 'ρχεται καμιά μέρα να της πάω κανά κορίτσι σαν τη Preeti Young, να δούμε αν όντως θέλει να βάλω κουλούρα.

Η Preeti είναι το κορίτσι που βγαίνω αυτή την περίοδο. Δυνατό κομμάτι. Αλλά υπάρχει κάτι που με χαλάει. Είναι λιγάκι σουρλουρού. Ε, αφού είσαι βρε Preeti μου τι να πω; Αυτό μόνο να μην είχες έπεφτα τώρα στο πάτωμα και έβγαζα δαχτυλιδάρα. Σουτ, σουτ! Μην μιλάς! Θα με ακούσεις. Δεν μου αρέσουν αυτά που κάνεις, που τριγυρνάς από 'δω κι από 'κει στα ιντερνέτια. Σε έχω δει να χαϊδεύεσαι από 'δω κι από 'κει με τον κάθε τυχάρπαστο. Εγώ αυτά δεν τα σηκώνω κοπελιά. Το Κολλιακέικο είμαστε πατριαρχική οικογένεια. Παραδοσιακοί τύποι. Εγώ θέλω η γυναίκα που θα παντρευτώ να είναι ΚΥΡΙΑ. Να βγαίνω έξω και να λένε «α ρε Μπάμπη τυχερέ». Όχι να λένε «α ρε μπάμπη κερατά». Κατάλαβες; Γι' αυτό Preeti μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε πια να είμαστε φίλοι στο Instagram. Θέλω να μείνω μόνος μου με τις υπόλοιπες 347 χιλιάδες φίλες μου.  

Σβήνω και τις παρακάτω φωτογραφίες σου για να σε ξεχάσω: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved