Η αισθαντική πλευρά της Έμιλι Ραταϊκόφσκι μέσα από 10 φωτογραφίες

Με αφορμή την τελευταία της, που έκανε ψιλοχαμούλη.

Την Έμιλι Ραταϊκόφσκι την αγαπάμε πολύ σε αυτό το site. Και περισσότερη αδυναμία απ' όλους της έχει ο Μπαμπίνος. Τουλάχιστον μία φορά τη μέρα μπαίνω στο προφίλ της και παίρνω μία τζούρα από τις φωτογραφίες της.

Αυτό έκανα και χθες. Μπήκα και τι να δω;

Αυτό:

emrata 24 4 2018 11 51 56 729

 

Τρομερή φωτογραφία. Η οποία μού κίνησε την περιέργεια, γιατί κατάλαβα ότι η κοπέλα, μέσα σε όλα τα άλλα ταλέντα της έχει και καλλιτεχνική φλέβα. Έψαξα, λοιπόν, στο προφίλ της και βρήκα διάφορες τέτοιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Πολύ ευαισθησία κρύβει αυτό το κορίτσι τελικά. Και πολύ θα ήθελα να βγω για έναν καφέ μαζί της, να μιλήσουμε. Για την τέχνη, για τις ευαισθησίες μας, για τη ζωή. Σε ένα ρομαντικό ραντεβουδάκι.

Όποια ασπρόμαυρη φωτογραφία έβλεπα την έκανα ντάουνλοουντ και την έχω αποθηκεύσει σε υποφάκελο του φακέλου «Εμιλάκι+Μπάμπης» με την ονομασία «Καλλιτεχνικές». Κάθε μέρα θα βάζω κι από μία διαφορετική ντέσκτοπ μπακγκράουντ. Κι επειδή είναι κι ο Μπαμπίνος καλλιτέχνης, ξέρετε τι συμπέρασμα έβγαλα μαγκιόρια μου; Ότι η Έμιλι είναι η μοναδική γυναίκα διαγαλαξιακά που ΔΕΝ χρειάζεται το ασπρόμαυρο και τα φίλτρα για να κρύψει τις ατέλειές τη. Γιατί πολύ απλά, δεν έχει ατέλειες.

Δες τις φωτό και αποφάσισε ποια θα βάλεις εσύ φόντο στην οθόνη σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved