Ξέρεις πως μεγάλωσες όταν η Τζένιφερ Γκάρνερ γίνεται 46 ετών
44 SHARES

Και παραμένει πιο υπέροχη από ποτέ. 

Δύο μεγάλες σφαλιάρες έφαγα με την Τζένιφερ. Η πρώτη ήταν στο ''Dude Where’s My Car?'' με το δίδυμο Σον Γουίλιαμ Σκοτ και Άστον Κάτσερ. Δεν την έλεγες ταινιάρα αλλά για την ηλικία που είμασταν, είχε τον χαβαλέ της. Και είχε και την Τζένιφερ Γκάρνερ. Έπαιζε το American sweetheart του έργου και , χωρίς να κάνει την σούπερ εντύπωση, έλεγες πως αυτό το γλυκό προσωπάκι είναι προορισμένο για μεγάλα πράγματα. Ή τουλάχιστον πιο σέξι εμφανίσεις.

91815f61ecbb90a00a745463bdc46825

Η συνέχεια έγινε με το Pearl Harbor και ήταν κάπου εκεί που ο μορφονιός ο Μπεν Άφλεκ την έβαλε στο μάτι. Και καλά έκανε δηλαδή, γιατί όταν τυγχάνει να ξεκινάς την καριέρα σου και να γνωρίζεις το κορίτσι των ονείρων σου, κινείσαι γρήγορα μην στο φάει ο άλλος. Και καλά όλα αυτά, αλλά όσες ταινίες και αν έχει κάνει μέχρι σήμερα η Τζένιφερ, καμία δεν θα μας κάνει να νιώσουμε όπως την πρώτη φορά που την είδαμε ως Elektra. Τόσο στο Daredevil, όσο και στην ομώνυμη ταινία της. Κάπου εκεί, φάνηκε το μεγαλείο της αρχόντισσας των 00s.

daredevil movie jennifer garner

Η Γκάρνερ όμως σήμερα γίνεται 46 ετών. Το cute κοριτσάκι μέσα της δεν υπάρχει πια. Ή μάλλον έκανε στην άκρη για να δώσει χώρο στη milf που τόσο περιμέναμε. Και μόνο νοσταλγία και αγάπη μπορεί να αισθανθεί κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις πιο σέξι στιγμές της.

Ειδικά τώρα που έστειλε τον Μπεν σπίτι του.44 SHARES