Jennifer Garner σε αγαπάμε και ας είσαι εφιάλτης στην κουζίνα

Για μας θα είσαι πάντα η Elektra της Marvel.

Δύο μεγάλες σφαλιάρες έφαγα με την Τζένιφερ. Η πρώτη ήταν στο ''Dude Where’s My Car?'' με το δίδυμο Σον Γουίλιαμ Σκοτ και Άστον Κάτσερ. Δεν την έλεγες ταινιάρα αλλά για την ηλικία που ήμασταν, είχε τον χαβαλέ της. Και είχε και την Τζένιφερ Γκάρνερ. Έπαιζε το American sweetheart του έργου και , χωρίς να κάνει την σούπερ εντύπωση, έλεγες πως αυτό το γλυκό προσωπάκι είναι προορισμένο για μεγάλα πράγματα. Ή τουλάχιστον πιο σέξι εμφανίσεις.

Η δεύτερη ήταν όταν προσπάθησε να φτιάξει μάνγκο στην κουζίνα. Την Jeniffer είναι λογικό να την ερωτευτεί κανείς για το υπέροχο πρόσωπό της αλλά αν ποτέ τη φαντασιώθηκε για νοικοκυρά, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί.

 

 

Με βάση αυτό που είδαμε, καταλάβαμε γιατί το υπέροχο πλάσμα που κάποτε έβαλε στο μάτι ο Ben Affleck ήταν αποκλειστικά για «Κωδικό Alias» και όχι για «Desperate Housewives». Εκεί όπου έκανε κάθε μυστική αποστολή πραγματική απόλαυση για οποιονδήποτε θεατή την έβλεπε, ωστόσο για να μη γελιόμαστε, ο ρόλος της καριέρας της είναι ξεκάθαρα ηElektra . Τόσο στο Daredevil, όσο και στην ομώνυμη ταινία της. Κάπου εκεί, φάνηκε το μεγαλείο της αρχόντισσας των 00s.

daredevil movie jennifer garner

Η Garner όσο περίεργο και αν φαίνεται σήμερα είναι 46 ετών. Το cute κοριτσάκι μέσα της δεν υπάρχει πια. Ή μάλλον έκανε στην άκρη για να δώσει χώρο στη milf που τόσο περιμέναμε. Και μόνο νοσταλγία και αγάπη μπορεί να αισθανθεί κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να θυμηθούμε τις πιο σέξι στιγμές της.

Ειδικά τώρα πλέον που έστειλε τον Ben σπίτι του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved