5 γυναικάρες στις οποίες ΠΡΕΠΕΙ να δοθούν διαρκείας για τις τελετές των Όσκαρ

Για το καλό όλων μας. 

Πέρα από τα Όσκαρ, τις βραβεύσεις, τις ταινίες, τις συγκινήσεις και τα στιγμιότυπα, για το αντρικό μάτι υπάρχει κάτι ακόμη που παίζει ρόλο σε αυτή την διοργάνωση: οι γυναίκες. Ειδικότερα, οι ωραίες γυναίκες. Οι αρχοντικές. Οι όμορφες που κάνουν την καρδούλα σου να ζεσταίνεται. 

Είναι εκεί, στο κόκκινο χαλί, με το αποκαλυπτικό φόρεμά τους, για να σου θυμίσουν ότι το ωραίο δεν βγαίνει μόνο σε έκδοση με εσώρουχα. Και χωρίς αυτές, η διοργάνωση της Ακαδημίας θα ήταν και κάπως βαρετή.

Σκεφτήκαμε λοιπόν το εξής: αν με κάποιον τρόπο έπρεπε να μας κρατήσετε μονίμως σε ανυπομονησία για τις διοργανώσεις των Όσκαρς, αυτός θα ήταν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα υπάρχουν εκεί ΣΤΑΝΤΑΡ τα αγαπημένα μας κορίτσια. Γυναίκες που θα φροντίσουν να μας δικαιώσουν με την παρουσία τους.

Ξύσαμε το κεφάλι μας για αρκετή ώρα και βρήκαμε μία μάχιμη 5άδα που θέλουμε να αποκτήσει ΜΟΝΙΜΗ πρόσβαση στα Όσκαρ της Ακαδημίας. Διαρκείας στο κόκκινο χαλί, ένα πράγμα. Έχουμε και λέμε... 

 

1. Η Charlize Theron

charlize0

O έρωτας για την Charlize Theron δεν σταμάτησε ποτέ. Λίγες γυναίκες καταφέρνουν να δείχνουν το ίδιο σέξι είτε πάνε να πάρουν τσιγάρα από το περίπτερο, είτε φορούν το ξώπλατο για τα Όσκαρ. Και κακά τα ψέματα, η Charlize είναι μία από αυτές. Δεν χρειαστήκαμε βέβαια καμία υποψηφιότητα και καμία συμμετοχή σε ταινία για να μας το αποδείξει. Εκτός αυτών, υπήρχαν οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά για τους πιο δύσπιστους. Ξεκάθαρα πάντως, πρόκειται για αρχόντισσα της ανεπίσημης πασαρέλας των Όσκαρς. Την θέλουμε μονίμως και σε κάθε διοργάνωση τους. Βασικά την θέλουμε παντού. Και για πάντα.

 

 

2. Η Irina Shayk

shayk0

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς ξεκίνησε η Irina να είναι καλεσμένη στα Όσκαρ. Ούτε και μας νοιάζει ιδιαίτερα. Ξέρουμε όμως πως κάθε φορά που υπάρχει ένα ψυχαγωγικό gala, όχι μόνο είναι καλεσμένη αλλά φροντίζει να κερδίζει τα βλέμματα τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Και κακά τα ψέματα, όταν έχεις να κάνεις με Αγγελάκι της Victoria's Secret, ο ανταγωνισμός είναι ζόρικος. Τα νέα για εμάς ωστόσο, είναι πάντα καλά, γιατί η Irina έχει καλό γούστο στα φορέματα. Και δεν μας νοιάζει που δεν είναι ηθοποιός. Δεν πρέπει λογικά να νοιάζει κανέναν παρευρισκόμενο που γουρλώνει τα μάτια του. Και ΜΠΡΑΒΟ στην Ακαδημία που της στέλνει πρόσκληση. Να το κάνει και φέτος. 

 

 

3. Η Margot Robbie

GettyImages 513007096

Όλα ξεκίνησαν από την περίφημη σκηνή στο Wolf of Wall Street. Όσοι μπόρεσαν να διαβάσουν πέρα από αυτή, ήξεραν πως από μία γυναίκα σαν και αυτή μπορείς να περιμένεις ΜΟΝΟ σέξι εμφανίσεις. Και η Margot το έχει δείξει ουκ ολίγες φορές. Από τις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ μέχρι σε φιλανθρωπικά gala. Θέλουμε να συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει με επιτυχία και με την ελπίδα ότι δεν θα σταματήσει να δέχεται ποτέ προσκλήσεις για το after party της Ακαδημίας.

 

 

4. Jennifer Lawrence

jlaw4

Μοιάζει σαν χθες που η τροπαιούχος Jennifer Lawrence έφαγε την τούμπα στα Όσκαρ – την ώρα μάλιστα που πήγαινε να παραλάβει το  Όσκαρ A’ Γυναικείου. Ξέρεις όμως ποιο είναι το καλύτερο; Πως ένα κορίτσι όπως η Jennifer με πολλά εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, φροντίζει να αγοράζει τα πιο σέξι και αποκαλυπτικά φορέματα. Ήταν αυτά που διόγκωσαν την φαντασία μας πολύ πριν το #Fappening και μας έκαναν να αναρωτηθούμε τι κρύβεται από εκεί κάτω. Πολύ πριν από όλα αυτά ωστόσο, υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν τα αποκλειστικά φορέματα. Και αυτός είναι ο ιδανικός λόγος για να την βλέπουμε κάθε χρόνο στα Όσκαρ.

 

5. Η Bella Hadid

bella0

Ότι η Bella είχε κερδίσει τα φωτογραφικά φλας από τα πρώτα ξεκινήματα του modeling, είναι κάτι που λίγο-πολύ ήταν γνωστό. Όμως την μεγάλη «σφαλιάρα», το αντρικό κοινό την έφαγε σε δύο περιπτώσεις: στην εμφάνιση της στις Κάννες το 2016 και στο σόου της Victoria's Secret. Και αν το κόκκινο φόρεμα του πρώτου δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εσώρουχα του δεύτερου, ήταν αυτό που την καθιέρωσε στις επόμενες δουλειές της και στην καρδιά μας. Θέλουμε την Bella στα Όσκαρ. Πολύ περισσότερο, θέλουμε τα φορέματα της Bella στα Όσκαρ. Μας καταλαβαίνετε έτσι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved