Κάποια ΖΩΑ κράζουν την Κένταλ Τζένερ για τα δάχτυλα του ποδιού της

Πόσο λίγοι; Πόσο ανίδεοι;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά για όλους εσάς που την κράζετε: Είστε μαλάκες  Κανείς δεν είναι τέλειος, εντάξει; Ένα ψεγάδι, όλοι το 'χουμε. Ακόμα και η Κένταλ Τζένερ.

Βρε ανίδεοι. Ξέρετε για ποια μιλάμε; Δυο μέτρα γυναικάρα 22 χρονώ μπουμπούκι. Νέτο απ' τα λίγα. Και μέσα σ' όλα αυτά, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου σύμφωνα με το Forbes.

Κι έρχονται κάτι άσχετοι, κάτι ακαμάτηδες, που αν τη συναντούσαν τυχαία στον δρόμο θα άλλαζαν στενό και βγάζουν όλο τους το κόμπλεξ, κοροϊδεύοντας τα δάχτυλα των ποδιών της. Βλέπετε, το κορίτσι (μου) έκανε μία φωτογράφηση πρόσφατα, στην οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο φωτογράφος έκανε ένα λάθος με τα φίλτρα. 

f2


Όλοι εσείς που κράζετε, πείτε μας ότι δεν μπ1τε κιόλας. Μην τους ακούς Κενταλάκι μου. Εσύ ένα έτσι να κάνεις, το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου να κουνήσεις, ακόμη και το φιλτραρισμένο, καταπάνω σου θα τρέχουν όλοι. Και πρώτος απ' όλους ο Μπαμπίνος.

Που σου 'χε κάνει και πρόταση γάμου. Θυμάσαι; Τι θα γίνει, θα απαντήσεις;

Μια χαρά είναι τα δαχτυλάκια σου. Μην ασχολείσαι. Εντάξει δεν είναι όσο πατά η αλεπού. Αλλά ούτε κι ο Πενταδάκτυλος είναι. 

f3

 


Ο άλλος λέει: «Πάντα τη γούσταρα, αλλά όταν είδα τα δάχτυλα του ποδιού της κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε». Η άλλη η κακιασμένη έγραψε ότι «η Κένταλ έχει τα δάχτυλα του χεριού της στα πόδια». Κι ένας άλλος κομπλεξικός ότι «ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι τα δάχτυλα της Κένταλ». Αρχικά, σάς κουνάμε το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού της Κένταλ Τζένερ. Kαι έπειτα...

Έτσι απαντάμε εμείς που την Κένταλ αγαπάμε (τσέκαρε φωτό):

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved