7 σέξι Ελληνίδες που θα θέλαμε στο Survivor αντί της Σπυροπούλου

Κάποιος έπρεπε να το γράψει...

Να λέμε καθαρές και αντρίκιες κουβέντες μόρτες μου. Εγώ το Survivor  και τα παράγωγά του, μόνο για τα κορίτσια του τα βλέπω. Όταν έμαθα ότι πήγε η Όλγα Φαρμάκη, με έπιασε νοσταλγία. Πήρα τα παλιά MAXIM, τα NITRO, τα ESQUIRE και τα PLAYBOY, έβλεπα τις φωτογραφήσεις της και έκλαιγα. Γιατί δεν έχουμε πια τέτοιες γυναικάρες; Πάλι καλά που υπάρχει και το Instagram, αλλά τέτοιες παραγωγάρες δεν γίνονται πια. Και μου λείπουν.

Κάνω λοιπόν το ζάπινγκ και βλέπω ότι έκανε ντου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Που το αγαπάω αυτό το γυναικάκι και μου θύμισε και το δικό της το πέρασμα από τα περιοδικά. Να κοίτα εδώ τι πραγματάκια ωραία είχε βγάλει το ΜΑΧΙΜ.

 

5c09590c f7b9 424d ae7b 377ce0bac8fa

spiropoulou1

 


Και σκέφτηκα λοιπόν, πως αν υπάρχει μία ελπίδα για να βυθιστούμε στη νοσταλγία από όλες εκείνες τις ωραίες και τίμιες εμφανίσεις, είναι να φέρουμε και τα υπόλοιπα κορίτσια εκείνης της εποχής. Που φωτογραφήθηκαν πριν ή μετά την Κωνσταντίνα και που ξεπούλαγαν τα περιοδικά σαν φρέσκα ψωμάκια.

To θυμάσαι το debate που κάναμε ανάμεσα στα κορίτσια του Survivor;

Θυμήθηκα λοιπόν μία ωραία, τίμια, ιστορική και σέξι 7αδα, που αν την βάλεις αύριο το πρωί στο Survivor, τα νούμερα δεν παίζει να πέσουν κάτω από 60%.

Το ωραιότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι και οι 7 παραμένουν υπέροχες μέχρι και σήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved