Η Bella Hadid εξουσιάζει κάθε αντρικό μυαλό στον πλανήτη

Το προφίλ της ωραιότερης γυναίκας στη Γη

Είσαι η Μπέλα Χαντίντ. Το λέει άλλωστε το όνομά σου: είσαι Μπέλα. Όμορφη. Κάθε χρόνο είσαι «καταραμμένη» να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Να ζεις τη ζωή σου μοιράζοντας εγκεφαλικά στον καημένο τον αντρικό πληθυσμό. Και ταυτόχρονα, κάνοντας τις γυναίκες να πρασινίζουν από τη ζήλεια τους. Διότι οι γυναίκες καλή κουβέντα σπάνια έχουν για άλλη γυναίκα, αλλά σε σένα τι ψεγάδι να βρουν; Ψάχνουν και δεν βρίσκουν.

 

Bella Hadid 3

 

Είσαι λοιπόν η Μπέλα η Όμορφη η Χαντίντ. Και είπες να φορέσεις κάτι ανάλαφρο του Ιταλού σχεδιαστή Τζουζέπε Ζανότι. Που και του παλιού ποδοσφαιριστή Χαβιέ Ζανέτι να ήταν τα ρούχα, καθόλου δεν θα μας ενοχλούσε, πολύ απλά διότι και μια σακούλα σκουπιδιών να ρίξεις πάνω σου, μαζί με τα σκουπίδια, πάλι σέξι θα δείχνεις. Και παράλληλα έχει πάρει και φωτιά ο λογαριασμός σου στο Instagram, διότι είσαι η έκτη πιο λαοφιλής μοντέλα σε αριθμό followers. Και εσύ, εδώ που τα λέμε, είσαι μαθημένη να κάνεις πρωταθλητισμό. Να είσαι στην κορυφή. Κι αν συνεχίσεις έτσι, σύντομα θα είσαι εκεί.

 

Bella Hadid 2

 

Α, κάτι τελευταίο: πολλοί μετά (και) απ’ αυτή τη φωτογράφιση, κάνουν λόγο για «νέα Κάρλα Μπρούνι». Παράσημο είναι αυτό για εμάς που προλάβαμε την Κάρλα στα ντουζένια της και όχι μόνο σαν Πρώτη  Κυρία, μόνο που η Μπέλα είναι το νέο, το βελτιωμένο, το ακόμα καλύτερο μοντέλο. Εκτός αν εννοούν ότι η Μπέλα Χαντίντ προορίζεται για να γίνει κι αυτή Πρώτη Κυρία μια μέρα, στο πλάι ενός Προέδρου, όπως είναι ήδη Πρώτη Κυρία στις καρδιές μας. Kαι αυτό το αφιέρωμα σου αξίζει και με το παραπάνω και πόσο μάλλον σήμερα που έγινε 24 χρονών.

 

Bella Hadid 4

 

Σας μαζέψαμε μερικές από τις πιο ιντριγκαδόρικές φωτογραφίες της στο άλμπουμ που ακολουθεί. Έτσι, για το σβήσιμο...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved