Η γυναίκα του Dani Alves παίζει την καλύτερη μπάλα

Ο Βραζιλιάνος έχει σήμερα γενέθλια και ο Μπάμπης Κόλλιας λιγουρεύεται τη γυναίκα του.

Γυναίκες που ομορφαίνουν τα ελληνικά γήπεδα σίγουρα υπάρχουν πολλές. Αν είχαμε όμως και την Joana Sanz θα παίζαμε σίγουρα σε άλλο επίπεδο. Η 23χρονη Ισπανίδα ζούσε το απόλυτο «όνειρο» στη Βαρκελώνη, ήταν η Βασίλισσα της πασαρέλας, ένα από τα γνωστότερα μοντέλα της χώρας και προκαλούσε… συγκινήσεις με τις πόζες της στο Instagram. Ήρθε μετά ο γάμος της με τον Dani Alves και οι followers εκτινάχτηκαν στους 255 χιλιάδες!

Μετά έκανε μια βόλτα από Τορίνο και από το περασμένο καλοκαίρι είναι από τα κύρια αξιοθέατα του Παρισιού. Θα σου’ λεγα πως θυμίζει Irina Shayk σε σώμα και στιλ αλλά με μία πινελιά από… Penelope Cruz στο πρόσωπο καθώς κάνει «μπαμ» το λατίνικο στοιχείο απάνω της.

 

 

12965243 1020056204746478 1168076491 n

 

Με τέτοια σιλουέτα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ανακηρυχθεί κορυφαία WAG (a.k.a. ομορφότερη γυναίκα ποδοσφαιριστή) της εξέδρας των Μπάρτσα-Γιούβε-Παρί μη χαμπαριάζοντας όταν απέναντί της έβρισκε ονόματα-τέρατα όπως διασημότερη κυρία Πικέ, ή αλλιώς Shakira!

Με τη συχνότητα που αλλάζει ομάδες ο διάσημος άντρας της τελευταία, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 35 του χρόνια, με γεμίζει αισιοδοξία ότι κάποια στιγμή θα έρθει και από τα μέρη μας.  Και με το Joann-άκι στις εξέδρες το πρωτάθλημά μας θα είναι όντως SUPER (League)... 

Για να χορτάσεις απολαυστικές στιγμές της ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ και… χόρεψε και εσύ στο ρυθμό του «καυτού» κοριτσιού από την Τενερίφη…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved