Ευαγγελία Αραβανή μην φύγεις ποτέ από την TV

Μία μικρή ευχή για τα σημερινά γενέθλια της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Τι νιώθω όταν βλέπω την Ευαγγελία Αραβανή στην τηλεόραση;

Αυτό:

WhirlwindSardonicFalcon max 1mb

Πώς αντιδρώ τη στιγμή που σκάει στο γυαλί; 

Έτσι:

dad jokes head back

Πώς την κοιτάζω όσο μιλάει;

 

Κάπως έτσι:

Jeremy Renners Goofy Stare In Love

 
Ευαγγελία σ’ αγαπάω μ’ ακούς; Είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Όχι μόνο στο Style Rocks το οποίο και παρακολουθώ πιστά ΜΟΝΟ για πάρτη σου. Όταν δεν προλαβαίνω να το δω λόγω δουλειάς, το γράφω. Το γράφω, μετά κόβω όλες τις σκηνές που δείχνουν μόνο εσένα και τις κάνω κολάζ. Και τις έχω κάνει αφίσα στο δωμάτιό μου. Υπάρχεις παντού. Την πάτησα μαζί σου από το 2005, όταν βγήκες Σταρ Ελλάς 2005 και αμέσως έγινα stalker τρελός. Δεν έχω χάσει εκπομπή για εκπομπή!

Τι εννοείς αν θα την ήθελα για καθηγήτρια μαζί με αυτές τις τέσσερις; Εννοείται!

Σε έβλεπα στον «Όμορφο Κόσμο»  που έκανες πιο όμορφο ακόμα και τον Αρναούτογλου. Για σένα έβλεπα και το «TaSPY TV» και το «Μες στην καλή χαρά» με τη Γερμανού, την οποία και είχες φάει λάχανο, γι' αυτό και σε φάγανε από την εκπομπή. Για σένα έμαθα και να χορεύω στο «Dancing with the stars» που βγήκες 7η (αδικία!). Για σένα έχω μάθει απ' έξω τι φοράει κάθε βδομάδα η Ραμόνα.

Στα 32 σου είσαι μακράν η μεγαλύτερη κουκλάρα παρουσιάστρια της ελληνικής TV. Και εύχομαι να τα 100ήσεις! Και τα χρόνια και τα τηλεοπτικά σόου! Γιατί το αξίζεις...

* Ρίξτε μια ματιά και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved